Θόδωρος Καλλιοντζής

Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή του ο δήμαρχος Παγγαίου Φίλιππος Αναστασιάδης "Η απόφαση αυτή αποτελεί ελάχιστο φόρο τιμής για το σημαντικό έργο που άφησε πίσω του ο επιφανής συνδημότης μας, που κατά τη διάρκεια της μακράς θητείας του αγωνίστηκε για το νομό Καβάλας και για τον τόπο του"

Η θλίψη που έφερε ο θάνατος του τελευταίου νομάρχη Καβάλας, Θόδωρου Καλλιοντζή, σε φίλους, πρώην συνεργάτες και συναδέλφους του είναι μεγάλη. Αρκετοί μάλιστα θυμούνται τις στιγμές που πέρασαν μαζί του στην τοπική αυτοδιοίκηση. 

 

Συλλυπητήρια τανακοίνωση του υπουργού Εθνικής Άμυνας και βουλευτή Καβάλας, Νίκου Παναγιωτόπουλου για τον πρόωρο χαμό του Θεόδωρου Καλλιοντζή.

 

Ο Δήμαρχος Θάσου κ. Ελευθέριος Κυριακίδης εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του εκλιπόντος τέως Νομάρχη Καβάλας Θεόδωρου Καλλιοντζή.
Δυστυχώς, οι συνθήκες με την Πανδημία Covid – 19 δεν μας επιτρέπουν να αποτίσουμε έναν ύστατο χαιρετισμό αντάξιό του.

 

Με ανείπωτη  θλίψη χαιρετίζουμε σήμερα  την πρόωρη απώλεια του  Θόδωρου  Καλλιοντζή που έφυγε για το μακρινό ταξίδι .  Ο πολιτικός κόσμος της Καβάλας είναι από σήμερα πολύ φτωχότερος. Ένας ξεχωριστός άνθρωπος , ένας μοναδικός αυτοδιοικητικός, ένας βαθύτατος γνώστης όλων των ζητημάτων  του νομού, με πολύτιμη προσφορά και σπουδαίο έργο

Πέθανε το βράδυ της Τετάρτης 25 Νοεμβρίου 2020 σε ηλικία μόλις 63 ετών, ο τέως νομάρχης Καβάλας Θόδωρος Καλλιοντζής. 

 

Αναβλήθηκε για τις 18 Ιουνίου του 2020 η δίκη του πρώην νομάρχη Καβάλας Θόδωρου Καλλιοντζή και των πέντε ακόμα κατηγορουμένων για την υπόθεση της