Ανεξάρτητοι Έλληνες

Πέθανε στα 78 χρόνια του ο πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Παναγιώτης Μελάς.

Την παραίτηση του από το κόμμα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, έθεσε στην διάθεση του προέδρου Πάνου Καμμένου, ο Γιώργος Τσακίρης.

 

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες ΠΕ Καβάλας, θεωρώντας εντελώς ακατάλληλο και πιθανόν επικίνδυνο για την ασφάλεια των χρηστών του αυτοκινητοδρόμου, το σημείο που έχει επιλεγεί (474,5 χλμ της Εγνατίας Οδού) για την εγκατάσταση μετωπικού σταθμού διοδίων, στηρίζουν και θα συμμετέχουν στην διεξαγωγή του συλλαλητηρίου που θα γίνει την Τρίτη 15 Μαΐου 2018

Οι προοπτικές ανάπτυξης που παρουσιάζονται για την περιοχή του Παγγαίου με την ανάδειξη των δυνατοτήτων του γεωθερμικού πεδίου Ακροποτάμου, ήταν το αντικείμενο της συνάντησης μεταξύ του δημάρχου Παγγαίου, Φίλιππου Αναστασιάδη και της υπουργού Τουρισμού,

Στην Καβάλα θα βρίσκεται το πρωί της Παρασκευής 10 Νοεμβρίου, ο αντιπρόεδρος του Κινήματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και πρώην υφυπουργός Ανάπτυξης Παναγιώτης Σγουρίδης με αφορμή. Η επίσκεψη πραγματοποιείται εν’ όψει του Συνεδρίου Ανάπτυξης και Παραγωγικής Ανασυγκρότησης της Περιφέρειας ΑΜΘ στις 13 και 14 Νοεμβρίου στην Κομοτηνή.

Συγκλονισμένοι και με βαθιά θλίψη υποδεχθήκαμε την είδηση για την κοίμηση του Μακαριστού Μητροπολίτη Φιλίππων Νεαπόλεως & Θάσου κυρού Προκοπίου.

Την Κυριακή 12 Ιουνίου 2016 ολοκληρώθηκε με επιτυχία σε μια κατάμεστη αίθουσα με στελέχη και μέλη των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ η πανελλαδική συνδιάσκεψη, ο «προθάλαμος» του 3ου Συνεδρίου του Κινήματος.

Ο Αναπληρωτής Γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου και Γραμματέας Οργανωτικού του κινήματος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων κ. Μπέλτσος Αθ.

Το ψηφοδέλτιο των Ανεξάρτητων Ελλήνων στο νομό Καβάλας παρουσίασε ο πρώην αντιπρόεδρος της Βουλής και στέλεχος του κόμματος Παναγιώτης Σγουρίδης σε εκδήλωση που έγινε στα γραφεία των ΑΝΕΛ στην Καβά

"Προτρέπουμε τον κύριο Περιφερειάρχη να ακυρώσει την εκδήλωση θεωρώντας πως δεν μπορεί και δεν νοείται εντός Ελληνικής επικρατείας Γερμανικός παράγων να καθορίζει πολιτικές δράσεων οικονομικής και όχι μόνο φύσεως. Δεν μπορεί και δεν νοείται κανείς ξένος να επιβάλλει ή να συμβουλεύει αιρετούς άρχοντες"...

 

Παρόντες και δίπλα στην κοινωνία δηλώνουν οι έξι υποψήφιοι βουλευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων στο νομό Καβάλας, οι οποίοι παράλληλα ευχαριστούν τους 5.001 ψηφοφόρους στο νομό Καβάλας, στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές, οι οποίοι έδωσαν στο κόμμα ένα από τα μεγαλύτερα ποσοστά του πανελλαδικά (κοντά στο 6%).