Συνάντηση με τον Δήμαρχο Νέστου κ. Ευ. Τσομπανόπουλο και τον Αντιδήμαρχο Τουρισμού κ. Ι. Χατζηγερακούδη είχαν το πρωί του Σαββάτου 22 Ιανουαρίου, ο πρόεδρος της Συντονιστικής Επιτροπής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων ΠΕ Καβάλας κ. Γ. Χαρπαντίδης και οι πολιτευτές / ριες του κινήματος Γκαγκούτη Δ., Λεπίδας Χρ.,  Τσακίρης Γ. & Τσίγκα Γαρ.

 

Στην άνω των δύο ωρών συνάντηση, συζητήθηκαν και αναλύθηκαν αρκετά από τα ζητήματα που απασχολούν τον Δήμο Νέστου, όπως (μεταξύ πολλών άλλων) οι άμεσοι αλλά και οι μελλοντικοί στόχοι και σχεδιασμοί για την εκμετάλλευση του γεωθερμικού πεδίου στην ευρύτερη περιοχή, ζητήματα του Κέντρου Υγείας Χρυσούπολης, προβλήματα στο οδικό δίκτυο κυρίως του ορεινού τμήματος του Δήμου αλλά και το θέμα της διέλευσης ογκωδών οχημάτων από την Κεραμωτή.

 

Τόσο ο κ. Τσομπανόπουλος όσο και ο κ. Χατζηγερακούδης ανέλυσαν με μεγάλη ακρίβεια όλα τα θέματα που απασχολούν τον Δήμο Νέστου, ενώ από την πλευρά τους τα στελέχη του κινήματος των ΑΝ.ΕΛΛ. δεσμεύθηκαν για την προώθηση όλων ζητημάτων που συζητήθηκαν προς τα κέντρα των αποφάσεων, επιδιώκοντας όσο το δυνατό πιο άμεσες και πρακτικές λύσεις.

 

Συντονιστική Επιτροπή

Π.Ε. Καβάλας