Το ψηφοδέλτιο των Ανεξάρτητων Ελλήνων στο νομό Καβάλας παρουσίασε ο πρώην αντιπρόεδρος της Βουλής και στέλεχος του κόμματος Παναγιώτης Σγουρίδης σε εκδήλωση που έγινε στα γραφεία των ΑΝΕΛ στην Καβάλα.

 

Το ψηφοδέλτιο είναι ανανεωμένο κατά τα 2/6 αφού οι 4 υποψήφιοι βουλευτές συμμετείχαν και στις εκλογές του περασμένου Γενάρη.

 

Υποψήφιοι είναι εκ νέου ο Βαγγέλης Παππάς, η Λίτσα (Γαρυφαλλιά) Τσίγκα, ο Γιώργος Τσακίρης και ο Πάνος Μαντέχος (από τη Θάσο) ενώ νέες προσθήκες στο ψηφοδέλτιο είναι η Δήμητρα Γκαγκούτη και ο Κώστας Τζιδημόπουλος.

 

Ως επικεφαλής του προεκλογικού αγώνα στο νομό Καβάλας τέθηκε ο νέος γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής του κόμματος Γιώργος Χαρπαντίδης.

 

Δηλώσεις στη διάρκεια της εκδήλωσης παρουσίασης του ψηφοδελτίου των ΑΝΕΛ έκανε μόνο ο Παναγιώτης Σγουρίδης (ο οποίος είναι υποψήφιος στην Α΄ Θεσσαλονίκης, αν και κατάγεται από την Ξάνθη).

 

Ο κ. Σγουρίδης εξέφρασε την σιγουριά του ότι οι ΑΝΕΛ θα μπουν άνετα στη Βουλή κι εκτίμησε ότι θα έχουν ποσοστό άνω του 5%.

 

Μιλώντας για τα 6 άτομα που απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο για τις εκλογές της προσεχούς Κυριακής, ανέφερε μεταξύ άλλων:

 

Για τους 6 υποψήφιους του Νομού Καβάλας είπε: «Πρόκειται για μια ομάδα που έδωσε αγώνες, σε αυτήν υπάρχουν έντιμοι και καθαροί αγωνιστές. Άνθρωποι που αγωνίστηκαν για τον Νομό Καβάλας. Πρόκειται για ένα δυναμικό ψηφοδέλτιο που απαρτίζεται από νοικοκυραίους. Ας μη ξεχνάμε ότι η Ελλάδα έφθασε εδώ που έφθασε επειδή δεν είναι στις κυβερνήσεις της νοικοκυραίους».