πρόταση δυσπιστίας

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας κατέθεσε το μεσημέρι της Τετάρτης (25/01) πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης.

Έκτακτη παρέμβαση στη Βουλή είχε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, κάνοντας σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση μετά τις ραγδαίες εξελίξεις στο σκάνδαλο των υποκλοπών. Επίσης αποκάλυψε το περιεχόμενο του φακέλου της ΑΔΑΕ, που κρατούσε χθες στα χέρια του.

Παίρνοντας τον λόγο στη συζήτηση της πρότασης μομφής ο Νίκος Παναγιωτόπουλος αναφέρθηκε αρχικά στον ρόλο που κλήθηκαν να παίξουν οι Ένοπλες Δυνάμεις στην τελευταία

«Ο κ. Ανδρουλάκης υπέπεσε σε μία μεγάλη γκάφα. Δεν έχει αποφασίσει ακόμα τί θέλει να κάνει. Δεν έχει πολιτικό σχέδιο, δεν έχει διαμορφώσει άποψη, δεν ξέρει προς τα που ιδεολογικά να κινηθεί», λέει στον KavalaNews 102.8 η βουλευτής Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ Τάνια Ελευθεριάδου. 

«Ο κ. Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ από τον Δεκέμβριο προσπαθούν να φέρουν εκλογές. Βλέποντας την απήχηση του να φθίνει με ανερχόμενο και το ΚΙΝΑΛ αρχίζει και ανησυχεί για το πολιτικό του μέλλον», λέει στον KavalaNews 102.8 ο βουλευτής Καβάλας της ΝΔ Γιάννης Πασχαλίδης. 

Αναμενόμενη χαρακτήρισε την κατάθεση πρότασης δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης από τον ΣΥΡΙΖΑ, το στέλεχος του ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ στην Καβάλα, Λεωνίδας Παππάς, μιλώντας στον KavalaNews 102.8.

 

Πρόταση δυσπιστίας εναντίον του Χρήστου Σταϊκούρα που εισηγείται το νόμο "Ρύθμιση οφειλών και παροχή δεύτερης ευκαιρίας' θα καταθέσει ο ΣΥΡΙΖΑ όπως ανακοίνωσε ο Αλέξης Τσίπρας από το βήμα της Βουλής.