Πολιτιστικός Σύλλογος Φιλίππων

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Φιλίππων διοργανώνει εκδήλωση μνήμης των θυμάτων της σφαγής της 4ης Οκτωβρίουτου 1941, κατά την διάρκεια της βουλγαρικής κατοχής.

Είδη βασικής ανάγκης για το παιδικό χωριό SOS της Αλεξανδρούπολης μαζεύει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Φιλίππων Καβάλας.

Την Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2022 ολοκληρώθηκε από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Φιλίππων η Α’ φάση της προμήθειας παιδικών ποδηλάτων με προσθήκες για ορούς σε παιδοογκολογικές κλινικές στην Ελλάδα.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Φιλίππων διοργανώνει την Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 10:00 εκδήλωση μνήμης των θυμάτων της σφαγής της 4ης Οκτωβρίου 1941, κατά τη διάρκεια της Βουλγαρικής κατοχής.

Αυτές τις μέρες υπάρχουν  άνθρωποι, που το μόνο που περιμένουν είναι ένα τηλεφώνημα και μια ανθρώπινη παρουσία να σπάσει τη σιωπή και τη μοναξιά π

Η ιδέα  για την δράση «Ζωγραφίζουμε τενεκέδες και Ανακυκλώνουμε»  γεννήθηκε πέρυσι τον Φεβρουάριο αλλά λόγω κορωνοϊού υλοποιήθηκε φέτος.  Ο Πολιτιστικός

Ανακοίνωση του Πολιτιστικού Συλλόγου Φιλίππων σχετικά με την αποστολή υγειονομικού υλικού στο Σύλλογο Καβαλιωτών Νέας Υόρκης "Φίλιπποι", στο Πουλίδειο και στο χωριό των Φιλίππων.  Ειδικότερα, Στo πλαίσιo του εθελοντισμού και της προσφοράς το Δ.Σ του Πολιτιστικού Συλλόγου Φιλίππων, αποφάσισε: 

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Φιλίππων στις 7 & 8 Δεκεμβρίου 2019 πραγματοποίησε χριστουγεννιάτικο παζάρι με χειροποίητες δημιουργίες που έφτιαξαν τα μέλη του και  τα έσοδα διατέθηκαν για την  αγορά παιχνιδιών και δώρων για τα παιδιά της Λάμψης.

Την Κυριακή στις 6 Οκτωβρίου 2019 πραγματοποιήθηκε στους Φιλίππους Καβάλας εκδήλωση προς τιμήν των θυμάτων της σφαγής  της 4ης Οκτωβρίου  του 1941, κατά την διάρκεια της βουλγαρικής κατοχής.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Φιλίππων σας προσκαλεί την Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2019στην εκδήλωση μνήμης των θυμάτων της σφαγής  της 4ηςΟκτωβρίου  του 1941,  κατά την διάρκεια της βουλγαρικής κατοχής.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Φιλίππων σας προσκαλεί  στο παραδοσιακό, λαϊκό γλέντι που διοργανώνει την Παρασκευή  19 Ιουλίου 2019, ώρα 9 μ.μ., πίσω από το παλιό Σχολείο Φιλίππων στο πλαίσιο των διήμερων εκδηλώσεων για το πανηγύρι του Προφήτη Ηλία.

Οι πρόωρες γεννήσεις είναι κοινωνικό πρόβλημα που μας αφορά όλους  γιατί αφορά την επιβίωση και την υγεία των παιδιών. Κάθε φορά που γεννιέται ένα παιδί, γεννιέται και μια ελπίδα.