Πολεμική αεροπορία

Ένας Ιπτάμενος ξεδιπλώνει τα ατού των F-35 που παίρνει η Πολεμική Αεροπορία της Ελλάδος και τα οποία αποτελούν διακαή πόθο της Τουρκίας.

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος παρέστη την Παρασκευή  4 Φεβρουάριου, στην τελετή παραδόσεως – παραλαβής καθηκόντων του Αρχηγείου Τακτικής Αεροπορί

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος παρέστη σήμερα, Τρίτη 1 Φεβρουάριου 2022, στην τελετή παραδόσεως – παραλαβής καθηκόντων του απερχο

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος πραγματοποιεί διήμερη επίσημη επίσκεψη στην Εσθονία (09 – 10 Νοεμβρίου).

 

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος παρέστη την Τέταρτη 21 Ιουλίου, στην τελετή παραλαβής του πρώτου σύγχρονου μαχητικού αεροσκάφους “Rafale” η οποία

Το πρωί της 25ης Μαρτίου «έσκισαν» τον ουρανό της Καβάλας, συμμετέχοντας στην εορταστικές εκδηλώσεις, ένα δύο μαχητικά αεροσκάφοι.

«Από τους απόρθητους ελληνικούς ουρανούς, οι πιλότοι της Πολεμικής Αεροπορίας στέλνουμε μήνυμα περηφάνιας και σιγουριάς.

 

Νεκρός βρέθηκε τελικά ο

Στο πλαίσιο του εορτασμού του Προστάτη της Πολεμικής Αεροπορίας, πολλά σχολεία οργάνωσαν εκδρομές στο Αεροπορικό Απόσπασμα Χρυσούπολης. Με σύμμαχο τον λαμπερό καιρό των ημερών, το διήμερο 6-7 Νοεμβρίου 2017, επισκέφτηκαν τις εγκαταστάσεις της Πολεμικής Αεροπορίας 27 σχολεία από τους νομούς Καβάλας, Δράμας και Ξάνθης.