ΠΑΣΟΚ Καβάλας

Το ΠΑΣΟΚ Καβάλας με ανακοίνωση του έδειξε την έντονη δυσαρέσκεια του για την απόφαση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, να αποσπαστούν, για 3 μήνες, 29 αστυνομικοί από την Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας σε αυτή της Θεσσαλονίκης. 

 

Την αντίθεση του με τον τρόπο που λειτουργεί το μέτρο των απογευματινών χειρουργείων στα νοσοκομεία τόνισε σε ανακοίνωσή του, το ΠΑΣΟΚ Καβάλας, αναφέροντας όμως πως δεν διαφωνεί με τον θεσμό των απογευματινών χειρουργείων γενικά, όμως είναι διαφορετικό να κάνεις απογευματινά χειρουργεία με συμβολικό εισιτήριο και διαφορετικό να πληρώνεις από την τσέπη σου έως 2.000 ευρώ, όπως τονίζει.

Το Σάββατο 10/02/2024 κλιμάκιο στελεχών του ΠΑΣΟΚ Καβάλας περιόδευσε στη λαϊκή αγορά της Καβάλας και σε καταστήματα εστίασης στην παραλιακή οδό

Την Κυριακή (28/01) η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ Καβάλας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της, με τον Ανδρέα Σπυρόπουλο, γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, να δίνει το παρών.

Την Τετάρτη (03/01) το ΠΑΣΟΚ Καβάλας, συγκάλεσε τηλεδιάσκεψη με τον Τομέα Παιδείας του ΠΑΣΟΚ με αντικείμενο συζήτησης την φημολογούμενη απόσχιση του εκπαιδευτικού ιδρύματος της Καβάλας από το ΔΙ.ΠΑ.Ε. και την απορρόφησή του από το Δ.Π.Θ.

Το βασικότερο πρόβλημα που επισήμαναν οι εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ Καβάλας σε συνάντηση που είχαν με στελέχη του ΠΑΣΟΚ Καβάλας, είναι η μεγάλη έλλειψη προσωπικού, η οποία οδηγεί την υπηρεσία σε περιορισμένες βάρδιες, με αποτέλεσμα ορισμένες ώρες της ημέρας να υπάρχει μόνο ένα διαθέσιμο ασθενοφόρο για να καλύψει περιστατικά σε όλο σχεδόν τον Δήμο Παγγαίου ή το Δήμο Νέστου αντίστοιχα. 

Συζητήσεις για το θέμα της πρόληψης και της αντιμετώπισης καταστροφών στο φυσικό περιβάλλον ενόψει και της εξελισσόμενης κλιματικής αλλαγής, έγιναν την Παρασκευή (01/12), από μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ Καβάλας, μέλη της Κεντρικής Επιτροπής αλλά και υποψήφιους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, που επισκέφτηκαν το παράρτημα του ΓΕΩ.Τ.Ε.Ε. Ανατολικής Μακεδονίας, την Διοίκηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, και τον Δήμο.

Ως δήμαρχος υπήρξε οραματιστής και δημιουργικός και συνέβαλε καθοριστικά, με μεγάλα έργα, στην μεγάλη πρόοδο και ανάπτυξη του Δήμου Χρυσούπολης και της επαρχίας του Νέστου, αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανακοίνωση του, το ΠΑΣΟΚ Καβάλας, για τον θάνατο του πρώην δημάρχου Χρυσούπολης, Μιλτιάδη Πασσαλίδη.

“Άραγε η τοπική Νέα Δημοκρατία και οι 4 βουλευτές της θα πάρουν κάποια σχετική πρωτοβουλία ή απολαμβάνουν το κοινοβουλευτικό μονοπώλιο της Καβάλας και αρκούνται σε αυτό;”, αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανακοίνωση του για το κλείσιμο των ΕΛΤΑ στον Κεχρόκαμπο το ΠΑΣΟΚ Καβάλας.

Στον KavalaNews 102,8 και στον Τάσο Αποστολίδη μίλησε η υποψήφια βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ Ευστρατία Χριστοδούλου, το πρωί της Τρίτης (16/05).

Την Κυριακή (14/05) το ΠΑΣΟΚ παρουσίασε το ψηφοδέλτιο του για την Καβάλα, με τον εκπρόσωπο Τύπου της παράταξης Δημήτρη Μάντζο να δίνει το παρών. 

Το ΠΑΣΟΚ θα παρουσιάσει το ψηφοδέλτιο του για την Καβάλα την Κυριακή 14 Μαΐου, με τον εκπρόσωπο Τύπου της παράταξης Δημήτρη Μάντζο να δίνει το παρών.

Την λαϊκή αγορά της Χρυσούπολης επισκέφθηκαν το πρωί της Μ. Τρίτης 11 Απριλίου 2023 οι υποψήφιοι του ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής Καβάλας.

Ο υποψήφιος βουλευτής Καβάλας με το ΠΑΣΟΚ Χρήστος Γκαϊτατζόπουλος σε ανακοίνωση του ευχαρίστησε τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Νίκο Ανδρουλάκη, τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής και τα μέλη της Επιτροπής Ψηφοδελτίων του ΠΑΣΟΚ για την υποψηφιότητά του ως βουλευτής για την Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας.

Το ΠΑΣΟΚ Καβάλας με ανακοίνωση του κάνει γνωστό πως ο Χρήστος Καϊντατζόπουλος είναι ο τελευταίος υποψήφιος που θα βρίσκεται στο ψηφοδέλτιο του για τις φετινές βουλευτικές εκλογές.

Την Κυριακή (19/02) η τοπική οργάνωση του ΠΑΣΟΚ Θάσου, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτας της. Τα μέλη του κόμματος ενημερώθηκαν πως τον επόμενο μήνα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης θα δώσει ομιλία και στην Καβάλα.

Την Κυριακή (29/01) το ΠΑΣΟΚ Παγγαίου έκοψε την βασιλόπιτα του στο “Μικρό Παλατάκι” στην Ελευθερούπολη.

Το ΠΑΣΟΚ Καβάλας σε ανακοίνωση του αναφέρει πως στη Νέα Πέραμο υπάρχει εικόνα εγκατάλειψης, μετά την είδηση για το κλείσιμο του ταχυδρομείου στην περιοχή, αλλά και τις φημολογίες για το κλείσιμο υποκαταστήματος τράπεζας.

Ανακοίνωση για τον θάνατο του 30χρονου εργαζόμενου στα Λιπάσματα Καβάλας εξέδωσε και η Νομαρχιακή Επιτροπή Καβάλας του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ.

Ανακοίνωση εξέδωσε Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής Καβάλας για τα νέα διόδια.

"Αποχαιρετούμε με βαθιά θλίψη τον αγαπημένο μας σύντροφο Νίκο Δημητριάδη. Ο Νίκος υπήρξε ένας σεμνός αγωνιστής της αυτοδιοίκησης και του συνδικαλισμού.