

Το απόγευμα της 15ης Δεκεμβρίου 2025, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του προσυνεδριακού διαλόγου που «άνοιξε» το ΠΑΣΟΚ, βρέθηκαν στην πόλη της Καβάλας τα μέλη της Οργανωτικής Γραμματείας Κ.Ο.Ε.Σ., οι κύριοι Χάλαρης Μιχάλης και Ελευθεριάδης Ευριβιάδης.
Το ΠΑΣΟΚ Καβάλας αναφέρει αναλυτικά τα εξης:
«Σκοπός της επίσκεψης ήταν η παρουσίαση των θέσεων του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής αναφορικά όλα τα θέματα που αφορούν τη διαβίωση του Έλληνα πολίτη με κυρίαρχη θέση τον πρωτογενή τομέα, το ιδιωτικό χρέος, την ακρίβεια, και τις πολιτικές που πρέπει να ακολουθηθούν στους τομείς της δημόσιας παιδείας και υγείας, αλλά και του δημογραφικού ζητήματος.
Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν μεγάλη και υπήρξε εποικοδομητικός διάλογος με την παρέμβαση σημαντικού αριθμού των παρευρισκόμενων, οι οποίοι έθεσαν ερωτήματα και τοποθετήθηκαν επί των ανωτέρω θεματικών ενοτήτων, με τα μέλη της Οργανωτικής Γραμματείας να απαντούν και να δεσμεύονται ότι θα μεταφέρουν ζητήματα που τέθηκαν αρμοδίως.
Μέχρι τη διενέργεια του συνεδρίου το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής θα οργανώσει και άλλες τέτοιες εκδηλώσεις, ώστε επικοινωνήσει τις θέσεις του και να γίνει σαφές ότι αποτελεί τη μοναδική εναλλακτική πρόταση διακυβέρνησης.»





