πάρκινγκ

Για το ασανσέρ στη συνοικία της Παναγίας, για το κυκλοφοριακό πρόβλημα, την ανάγκη για υπόγειο πάρκινγκ, και τις

Απορρίφθηκε από την Αποκεντρωμένη Μακεδονίας Θράκης η προσφυγή του Δήμου Καβάλας κατά της απόφασης για σφράγιση του πάρκινγκ «Ροδόπη» στο κέντρο της πόλης. 

Ο Δήμος Νέστου αποτύπωσε τις θέσεις πάρκινγκ με προδιαγραφές για οχήματα συνανθρώπων μας με αναπηρία, που προβλέπονται στην εγκεκριμένη κυκλοφοριακή μελέτη.

 

Μπροστά σε μια ευχάριστη έκπληξη βρίσκονται οι πεζοί αλλά και οι διερχόμενοι οδηγοί από την περιμετρική οδό της Καβάλας και συγκεκριμένα από τα γνωστά στους Καβαλιώτες «μπαλκόνια» όπου κάποιος μπορεί να σταματήσει και να θαυμάσει τη θέα του λιμανιού.

Το θέμα του Παρκινγκ της Ροδόπης και οι χειρισμοί που έγιναν γι’ αυτό, που κατά την άποψή μας θα συνεχιστούν, καταδεικνύει τα αδιέξοδα μιας πολιτικής εχθρικής για το λαό, τόσο για όλα τα προβλήματα που βιώνουν οι λαϊκές μάζες, όσο και ειδικά με το κυκλοφοριακό. 

Δεν επαρκεί το προσωπικό στο αστυνομικό τμήμα της Θάσου και στον αστυνομικό σταθμό των Λιμεναρίων προκειμένου να καλυφθούν οι αυξημένες ανάγκες αστυνόμευσης ολόκληρου του νησιού το καλοκαίρι 

Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Καβάλας «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ» ανακοινώνει την έναρξη των εργασιών επισκευής στο δώμα της Δημοτικής Αγοράς Καβάλας, στο πλαίσιο του έργου «Στεγάνωση Δώματος Δημοτικής Αγοράς