Ντίνος Κλειτσιώτης

Την αποχώρησή του από τις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου 2023, ανακοίνωσε ο πρώην υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας, Ντίνος Κλειτσιώτης.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας, Ντίνος Κλειτσιώτης, συνεχίζει τις προεκλογικές του ενέργειες με τον συνδυασμό “Όραμα για το Μέλλον.”

Το σποτ του συνδυασμού ”Όραμα για το Μέλλον” για τα ΑΜΕΑ του Δήμου Καβάλας, δημοσιοποιήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στο site του συνδυασμού.

Ο δημοτικός συνδυασμός “Όραμα για το Μέλλον”, του Ντίνου Κλειτσιώτη, ανακοίνωσε άλλους 3 υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους Καβάλας.

Το σποτ του συνδυασμού “Όραμα για το Μέλλον” για τον πρωτογενή τομέα του Δήμου Καβάλας, δημοσιοποιήθηκε την Πέμπτη 24 Αυγούστου.

Με τον συνδυασμό ”Όραμα για το Μέλλον” του υποψηφίου δημάρχου Καβάλας, Ντίνου Κλειτσιώτη, συστρατεύεται ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος, ο Φίλιππος Τσανακτσής.

Την Τετάρτη (23/08) ανακοινώθηκαν πέντε νέοι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι Καβάλας, από τον συνδυασμό του Ντίνου Κλειτσιώτη, “Όραμα για το Μέλλον”.

Το σποτ του συνδυασμού ”Όραμα για το Μέλλον” για τα αδέσποτα του Δήμου Καβάλας, δημοσιοποιήθηκε την Τετάρτη 23 Αυγούστου.

Με το δημοτικό συνδυασμό “Όραμα για το Μέλλον”, του Ντίνου Κλειτσιώτη, θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Καβάλας, ο Γιάννης Θεοχάρης.

Το σποτ του δημοτικού συνδυασμού του Ντίνου Κλειτσιώτη, “Όραμα για το Μέλλον”, για την καθαριότητα του Δήμου Καβάλας, δημοσιοποιήθηκε την Κυριακή 20 Αυγούστου.

Με τον δημοτικό συνδυασμό “Όραμα για το Μέλλον”, του Ντίνου Κλειτσιώτη, θα είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος Καβάλας, η Ελευθερία Ανεσιάδου.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας, Ντίνος Κλειτσιώτης, παρουσιάζει με ένα σποτ το όραμα του για τον τουρισμό στο Δήμο Καβάλας.

Ο δημοτικός συνδυασμός του Ντίνου Κλειτσιώτη, “Όραμα για το Μέλλον”, παρουσίασε ένα σποτ για την επίλυση του κυκλοφοριακού στην Καβάλα και παράλληλα παρουσίασε τον Γιώργο Γιαννίκογλου ως υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο. 

Επίσκεψη στο εκλογικό κέντρο του συνδυασμού ”Όραμα για το Μέλλον”, του υποψηφίου δημάρχου Καβάλας, Ντίνου Κλειτσιώτη, πραγματοποίησε ο βουλευτής Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Πασχαλίδης.

Το εκλογικό του κέντρο έθεσε σε λειτουργία την Παρασκευή 30 Ιουνίου, ο υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας και επικεφαλής του συνδυασμού “Όραμα για το μέλλον”, Ντίνος Κλειτσιώτης.

“Όραμα για το Μέλλον” είναι το όνομα του δημοτικού συνδυασμού του Ντίνου Κλειτσιώτη. Ο κ. Κλειτσιώτης παρουσίασε το βράδυ της Δευτέρας (19/06) σε κατάστημα εστίασης στην περιοχή του Τελωνείου το νέο συνδυασμό του αλλά και 40 υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους.

Η Αναστασία Ιωσηφίδου με ανακοίνωση της ενημέρωσε πως η συνεργασία με τον Ντίνο Κλειτσιώτη για κοινό ψηφοδέλτιο για τις δημοτικές εκλογές χάλασε.

Το ενδεχόμενο της συνεργασίας εξετάζουν οι προερχόμενοι από τη ΝΔ υποψήφιοι δήμαρχοι Ντίνος Κλειτσιώτης, Αναστασία Ιωσηφίδου και Μπάμπης Χρυσανίδης.

Αυξημένες εδώ και δέκα ημέρες είναι οι νοσηλείες ασθενών με κορωνοϊό στην κλινική covid του Νοσοκομείου Καβάλας.

Τις προτιμήσεις των Καβαλιωτών ενόψει των δημοτικών εκλογών του 2023 καταγράφει μεγάλη δημοσκόπηση που είναι σε εξέλιξη τα τελευταία 24ωρα.

Την πρόθεσή του να παραιτηθεί νωρίτερα από τη λήξη της θητείας του από τη θέση του διοικητή του Νοσοκομείου Καβάλας μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του για δήμαρχος Καβάλας εξέφρασε στον KavalaNews 102.8 ο Ντίνος Κλειτσιώτης. 

 

Με αφορμή τις ανακοινώσεις για την υποψηφιότητα του Ντίνου Κλειτσιώτη για τον Δήμο Καβάλας έξω από τον πολυχώρο βρέθηκαν και διαμαρτυρήθηκαν υγειονομικοί που βρίσκονται σε αναστολή. Φώναζαν συνθήματα κατά του διοικητή του Νοσοκομείου.

Την υποψηφιότητά του για δήμαρχος Καβάλας ανακοίνωσε το μεσημέρι της Τετάρτης 15 Ιουνίου από τον Πολυχώρο Μπάτης ο διοικητής του Νοσοκομείου Καβάλας Ντίνος Κλειτσιώτης.

Σχεδόν 1,5 εκατ. Ρουμάνους τουρίστες περιμένει φέτος η Ελλάδα με την μερίδα του λέοντος να παίρνει η Θάσος αλλά και η Καβάλα.

Με έναν γιατρό απέμεινε η γυναικολογική κλινική του νοσοκομείου Καβάλας. 

 

Συνεχίζονται και σήμερα Δευτέρα 3 Ιανουαρίου οι ουρές της πολύωρης αναμονής. Πλήθος κόσμου από νωρίς το πρωί έχει συγκεντρωθεί έξω από σημεία ελέγχου του ΕΟΔΥ και διαγνωστικά κέντρα. 

Για 20 μέρες έμεινε άταφος ένας άνδρας ο οποίος κατέληξε από κορωνοϊό στο νοσοκομείο Κα

Σταθερός αλλά υψηλός είναι ο αριθμός των νοσηλειών με κορωνοϊό στο νοσοκομείο Καβάλας. 

 

Σελίδες