

Μέτωπο κριτικής τόσο προς τη ΔΕΥΑΚ για την κατάσταση του οδοστρώματος όσο και προς τη διοίκηση του Συλλόγου Κατοίκων Νεάπολης για επιλεκτική προβολή θεμάτων, ανοίγει κάτοικος της περιοχής με δημόσια παρέμβασή του.
Διπλή δυσαρέσκεια εκφράζει κάτοικος της Νεάπολης Καβάλας, φέρνοντας στο προσκήνιο αφενός ένα ζήτημα καθημερινότητας που παραμένει άλυτο εδώ και έναν μήνα και αφετέρου τον τρόπο λειτουργίας της διαδικτυακής ομάδας του τοπικού συλλόγου.
Όπως καταγγέλλει ο πολίτης, συνεργείο της ΔΕΥΑΚ προχώρησε στην αποκατάσταση διαρροής νερού στη γειτονιά, ωστόσο το σημείο της παρέμβασης έχει αφεθεί χωρίς την απαραίτητη αποκατάσταση του οδοστρώματος.
Ο ίδιος υποστηρίζει ότι η κατάσταση αυτή παραμένει αμετάβλητη εδώ και τέσσερις εβδομάδες, προκαλώντας εύλογα ερωτήματα για το πότε θα ολοκληρωθούν οι εργασίες.
Το θέμα όμως έλαβε και δεύτερη διάσταση, καθώς ο κάτοικος στρέφει τα βέλη του κατά του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Κατοίκων Νεάπολης. Όπως ισχυρίζεται, επιχείρησε δύο φορές να αναρτήσει φωτογραφικό υλικό με το πρόβλημα στη σελίδα του συλλόγου στο Facebook, προκειμένου να ευαισθητοποιηθούν οι αρμόδιοι, ωστόσο οι διαχειριστές δεν ενέκριναν τη δημοσίευση.
Ασκώντας έντονη κριτική, ο κάτοικος υπογραμμίζει προς τα μέλη του συλλόγου ότι ο ρόλος της διαδικτυακής ομάδας δεν πρέπει να περιορίζεται μόνο στην προβολή εορταστικών εκδηλώσεων, αλλά οφείλει να αναδεικνύει τα ουσιαστικά προβλήματα της Νεάπολης.
Αναλυτικά, η καταγγελία του κατοίκου αναφέρει τα εξής:
«Προσπάθησα δύο φορές να κοινοποιήσω αυτή τη φωτογραφία στην ομάδα του συλλόγου μας μήπως και τη δει κάποιος αρμόδιος και φροντίσει να το φτιάξουν , αλλά δυστυχώς οι διαχειριστές της ομάδας δεν θεώρησαν ότι είναι άξιο λόγου για να το δημοσιεύσουν.
Έχει περάσει ένας μήνας που η ΔΕΥΑΚ διόρθωσε μία διαρροή νερού και το άφησε έτσι, αλήθεια ποιόν περιμένουμε να το φτιάξει;
Αγαπητά μέλη του ΔΣ του Συλλόγου Κατοίκων Νεάπολης η ομάδα του Συλλόγου στο Facebook δεν δημιουργήθηκε για να δημοσιεύετε μόνο γιορτές και πανηγύρια αλλά να δημοσιεύετε και τα προβλήματα της γειτονιάς μας μήπως και το δούνε κάποιοι αρμόδιοι.»
