Το ματς της Ξάνθης με την Καβάλα για την 21η αγωνιστική του Βορείου ομίλου της Super League 2, που διεκόπη χθες στο 55' λόγω κακοκαιρίας, συνεχίστηκε τη Δευτέρα (28/2) με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0.
To θετικό είναι ότι η Καβάλα ξεκόλλησε από την τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα και προσπέρασε τον Βόλο, έχοντας 14 βαθμούς. Έτσι συνεχίζει τον αγώνα που δίνει για τη σωτηρία, απέχοντας τη δεδομένη στιγμή πέντε βαθμούς από τους Πιερικό και Απόλλωνα Σμύρνης που βρίσκονται πάνω από τη γραμμή του υποβιβασμού.
Στα 35 λεπτά που παίχτηκαν τη Δευτέρα συν τις καθυστερήσεις δεν άλλαξε κάτι, με την Ξάνθη να μένει 11 βαθμούς μακριά από την κορυφή και την πρωτοπόρο Βέροια.
Ξάνθη (Τασέφσκι): Ίτσο, Πολίμος, Μπάτζιος, Μιχαήλ (37′ λ.τ Παπάζογλου), Γκινσάρι (46′ Διαμαντόπουλος), Γκάβριτς, Αλί Μπαμπά, Γκόμεζ, Τσέλιος, Δόρης, Ουνγιαλίδης (46′ Δεληγιαννίδης)
Καβάλα (Νούρι): Κυρίτσης, Καζαντζίδης, Πανουργιάς (46′ Αρμάλας), Στίκας, Θωμαΐδης, Σπάσιτς, Μπελεβώνης, Έμπερτ, Οκάν (46′ Μπούμαν), Καϊούμπι (46′ Σαμπανίδης), Σταμένκοβιτς.
Φωτογραφία από την αναμέτρηση της Κυριακής