Μόνο για τη Θάσο

Σπάσαμε το κατεστημένο δεκαετιών που ήθελε τα κόμματα να διαφεντεύουν την Αυτοδιοίκηση. Δεν κρατήσαμε ποτέ κομματική σημαία. Δεν ήμασταν νεροκουβαλητές κανενός κόμματος, δεν είχαμε ποτέ επιλεκτικές φιλίες, ούτε όμως και έχθρες ή ανοιχτά μέτωπα.

 

Με αφορμή την σημερινή παράδοση του έργου της μαρίνας Λιμεναρίων, ο δήμαρχος Θάσου Κώστας Χατζηεμμανουήλ δήλωσε:

 

Το πρώτο μας μέλημα ως δημοτική αρχή ήταν να διαφυλάξουμε το περιβάλλον, διασφαλίζοντας την αειφορία των φυσικών μας πόρων, στην οποία βασίζεται ο τουρισμός της Θάσου για το μέλλον. 

 

Τα έργα υποδομής που γίνονται αυτή την περίοδο στη Θάσο, δεν έχουν προηγούμενο. Τοποθετήσαμε φωτιστικά με λαμπτήρες LED σε όλους τους οικισμούς του νησιού, εξασφαλίζοντας πολύ καλύτερες συνθήκες φωτισμού και οδικής ασφάλειας.

Καταφέραμε μέσα σε λίγα χρόνια να μηδενίσουμε το χρέος του Δήμου, να σταματήσουμε όλες τις κατασχέσεις από τις παλιές οφειλές και σήμερα να έχουμε και πλεόνασμα δυόμιση εκατομμυρίων ευρώ. 

Εκτός ψηφοδελτίου Χατζηεμμανουήλ στο Δήμο Θάσου βρέθηκαν τις προηγούμενες ημέρες δύο άτομα, τα οποία είχαν περιληφθεί στην ανακοίνωση του συνδυασμού με τα πρώτα 73 ονόματα. 

 

Τους 73 πρώτους υποψήφιους του συνδυασμού «Μόνο για τη Θάσο» παρουσίασε σήμερα Δευτέρα 8 Απριλίου ο υποψήφιος δήμαρχος Θάσου Κώστας Χατζηεμμανουήλ. Σε ανακοίνωσή του ο κ. Χατζηεμμανουήλ αναφέρει τα εξής: