κρουαζιερόπλοια

Με την παρουσία του γνώριμου, λόγω της συχνής παρουσίας του στο λιμάνι, Riviera έκλεισε χθες η περίοδος αφίξεων των κρουαζιερόπλοιων στην Καβάλα για το 2023.

Στο λιμάνι της Καβάλας θα βρεθεί το νεότερο κρουαζιερόπλοιο της εταιρείας Celestyal, “Celestyal Journey”. 

Την ταυτόχρονη υποδοχή, για πρώτη φορά, δύο κρουαζιερόπλοιων οργανώνει για την Κυριακή (04/06) το λιμάνι της Θεσσαλονίκης σε δύο διαφορετικούς Επιβατικούς Σταθμούς.

Φωτογραφίες του Κώστα Σαραϊδάρη μας παρουσιάζουν από ψηλά τα δύο κρουαζιερόπλοια που έφτασαν στο λιμάνι της Καβάλας την Παρασκευή (26/05), φέρνοντας μαζί τους περισσότερους από 2000 επισκέπτες.

Κατέπλευσε το βράδυ του Σαββάτου 8 Απριλίου 2023 στο λιμάνι της Καβάλας το κρουαζιερόπλοιο «ΝΗΣΟΣ ΡΟΔΟΣ» της Hellenic Sea Ways.

Στο 1ο Φόρουμ για την Αν. Μακεδονία - Θράκη «1st EAST MACEDONIA & THRACE FORUM» συμμετείχε ως ομιλήτρια η υφυπουργός Τουρισμού, Σοφία Ζαχαράκη. 

Με μεγάλη χαρά ο προορισμός της Καβάλας, ως λιμάνι κρουαζιέρας, υποδέχτηκε το τελευταίο κρουαζιερόπλοιο της χρονιάς σε μια εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Celestyal Crystal της Celestyal Cruises.

Συνωστισμός στο λιμάνι της Καβάλας Απόστολος Παύλος το πρωί της Δευτέρας 17 Οκτωβρίου. Τρία κρουαζιερόπλοια κατέπλευσαν νωρίς το πρωί της ίδιας ημέρας.

Στο λιμάνι του Λιμένα βρίσκεται από το πρωί της Κυριακής 27 Σεπτεμβρίου το κρουαζιερόπλοιο Word Explorer το οποίο πρόκειται να διανυκτερεύσει στο νησί. Το κρουαζιερόπλοιο έφτασε στην περιοχή με πρωτοβουλία του ταξιδιωτικού γραφείου της Μαρίας Πολυμέρου και του Νίκου Λαμπαδάριου Mermaid Travel Service.

Συγκεκριμένα μέχρι στιγμής αναμένονται 5 κρουαζιερόπλοια τα οποία θα κάνουν την εμφάνισή τους στο λιμάνι της Καβάλας ενώ μια από αυτές τις κρουαζιέρες περιλαμβάνει και στάση στο νησί της Θάσου.

Το Κρουαζιερόπλοιο «AEGEANODYSSEY» με σημαία Παναμά αναμένεται να καταπλεύσει αύριο Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2018 στις 06:00 το πρωί στο Λιμένα Καβάλας «Απόστολος Παύλος». Το πλοίο θα καταπλεύσει από την Θεσσαλονίκη με 321 επιβάτες και 163 άτομα πλήρωμα. 

Δύο κρουαζιερόπλοια βρίσκονται από το πρωί (Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου) στο λιμάνι της Καβάλας. Πρόκειται για το Silver Spirit με σημαία από τις Μπαχάμες και μήκος 195 μέτρα που κατέπλευσε από τη Μύκονο και για το VOYAGER με σημαία επίσης από τις Μπαχάμες, μήκους 152 μέτρων που κατέπλευσε από τη Θεσσαλονίκη