Στο λιμάνι της Καβάλας θα βρεθεί το νεότερο κρουαζιερόπλοιο της εταιρείας Celestyal, “Celestyal Journey”. 

 

Η εταιρεία αναφέρει πως το Celestyal Journey τον Οκτώβριο θα κάνει τη μοναδική κρουαζιέρα με όνομα «Στα Βήματα του Αποστόλου Παύλου» με επισκέψεις σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Καβάλα, Κωνσταντινούπολη, Δίκελι, Κουσάντασι και Πάτμο.

 

Το πλοίο διαθέτει επτά πολυτελή εστιατόρια, οκτώ υπέροχα μπαρ και σαλόνια, άπλετα ανοιχτά καταστρώματα, δύο πισίνες και ένα ολόκληρο κατάστρωμα αφιερωμένο στην ευζωία. Όπως δηλώνει και το όνομά του, το πλοίο «ταξιδεύει» τους επιβάτες σε ένα επιμελημένο γαστρονομικό ταξίδι, με γεύσεις της Μεσογείου και όχι μόνο.

 

Επιπλέον, το πλοίο διαθέτει χώρους γυμναστικής με μεγάλη γκάμα εξοπλισμού, ακόμη και γήπεδα τένις και μπάσκετ. Επίσης, για στιγμές χαλάρωσης υπάρχει σάουνα, ατμόλουτρο, τζακούζι και ο ειδικός χώρος Dream Den.

 

Το Celestyal Journey διαθέτει, επίσης, πολλά ανοιχτά καταστρώματα, με δύο πισίνες και τζακούζι που προσφέρουν θέα και σύνδεση με τη θάλασσα – με το ένα ανοιχτό κατάστρωμα να προορίζεται για τους επιβάτες που διαμένουν σε σουίτες – και μια πισίνα με αναδιπλούμενη οροφή.

 

Οι επιβάτες που αναζητούν μεγαλύτερη ποικιλία στην ψυχαγωγία έχουν την πολυτέλεια να επιλέξουν ανάμεσα στο  Amphitheatro, ένα σαλόνι για ζωντανές παραστάσεις που εκτείνεται σε δύο επίπεδα, ζωντανή μουσική σε όλο το πλοίο, εργαστήρια μαγειρικής και συνεδριακό χώρο για παρουσιάσεις.

 

Για να προσφέρει στους γονείς και τα παιδιά λίγο περισσότερο προσωπικό χρόνο, το Celestyal Journey διαθέτει μια σειρά από δραστηριότητες και χώρους διασκέδασης για τους νεότερους επιβάτες, όπως το Kids Club, που μπορούν να απολαύσουν διάφορες δραστηριότητες και ηλεκτρονικά παιχνίδια.

 

Επιπλέον, το Celestyal Journey διαθέτει δύο πλήρως εξοπλισμένες αίθουσες συνεδριάσεων, οι οποίες μαζί με το αμφιθέατρο πολλαπλών χρήσεων καθιστούν το πλοίο ιδανική επιλογή για εταιρικές συναντήσεις και συνέδρια.

 

Introducing The Celestyal Journey.mp4 from Celestyal Cruises on Vimeo.