Κοινωνία Θάσος

Ενημερώνουμε τους κατοίκους της Θάσου ότι, όπως έχει ανακοινώσει ο ΔΕΔΔΗΕ περιοχής Καβάλας ΥΠΚ Θάσου, λόγω εκτέλεσης απαραίτητων σχετικών εργασιών, θα γίνει διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος στα παρακάτω τμήματα και περιοχές της Νήσου Θάσου:

«Πολύ σύντομα το πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας θα τελειώσει και ακόμα μια «φουρνιά» εργαζόμενων, που μέχρι πρόσφατα κάλυπταν ανάγκες, θα βρεθούν στον δρόμο», αναφέρει σε ανακοίνωση της η δημοτική παράταξη Λαϊκή Συσπείρωση Θάσου. 

Εκτεταμένη διακοπή της ηλεκροδότησης στο νησί της Θάσου σημειώθηκε γύρω στις 10:30 το βράδυ της Παρακευής 20 Σεπτεμβρίου. Χωρίς ρεύμα έχουν μείνει οι περισσότεροι οικισμοί του νησιού.

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 19 Σεπτεμβρίου ελεγχόμενη έκρηξη βλήματος στη θαλάσσια περιοχή Κοίνυρα της Θάσου από την Ομάδα Υποβρυχίων Καταστροφών του Πολεμικού Ναυτικού.

Εγκρίθηκε το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων για τη χρηματοδότηση πενήντα έξι (56) έργων σε δεκάδες λιμάνια όλης της χώρας. Σημαντικές επενδύσεις λιμενικών έργων σε περιοχές που έχουν εντοπιστεί προβλήματα ασφάλειας και αποκατάστασης ζημιών, ύψους 4.800.000€ επιχορήγησε για το 2017 το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, μέσω του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων (Π.Δ.Ε.) της Γενικής Γραμματείας Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων (Γ.Γ.Λ.Λ.Π.Ν.Ε.).