Κοινωνία Καβάλα

Μπούλινγκ εναντίον της από δικαστικό λειτουργό καταγγέλλει συμβολαιογράφος της Καβάλας σύμφωνα με την εφημερίδα «το Παρόν της Κυριακής».

Πίδακα νερού προκάλεσε βλάβη αγωγού ύδρευσης της ΔΕΥΑΚ στην οδό Φιλαδελφείας στην περιοχή του Βύρωνα νωρίς το πρωί της Τρίτης 17 Ιουλίου. 

Οι ιδιοκτήτες ακινήτων ζητούν να δημιουργηθεί ένα απλά παραμετροποιημένο λογισμικό ψηφιακής πλατφόρμας προσφοράς και ζήτησης φοιτητικής κατοικίας.

Συλλυπητήριο μήνυμα του Δημάρχου Καβάλας, Θόδωρου Μουριάδη, για το θάνατο του πρώην βουλευτή, Ηλία Παπαδόπουλου

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, η Energean υλοποιεί την πρωτοβουλία της «Επιστροφή στα θρανία – Back to school», προχωρώντας στη δωρεά σχολικών ειδών στην Καβάλα και στην Θάσο.

Να αναβάλλουν την εκδήλωση της Πέμπτης Αυγούστου στον αύλειο χώρο παλιά Μουσική αποφάσισαν οι διοργανωτές όταν ένας θεατής υπέστη καρδιακή ανακοπή και άφησε εκεί την τελευταία που πνοή. 

Αναχώρησε νωρίς το πρωί της Πέμπτης 26 Νομεβρίου από το αεροδρόμιο της Ελευσίνας αεροσκάφος C130, με προορισμό την Καβάλα, από όπου παρέλαβε τρεις ασθενείς που νοσηλεύονταν με κορωνοϊό στο νοσοκομείο της Δράμας για να τους μεταφέρει στην Αθήνα.

Καλούμε τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου μας να παραβρεθούν το Σάββατο 8 Φεβρουάριου 2020 και ώρα 13.00 στην ταβέρνα "ΚΥΡΑ-ΒΑΓΓΕΛΙΩ", στο Περιγιάλι Καβάλας, στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας για το έτος 2020.

Για τον μήνα Ιανουάριο 2019 τα ραντεβού, με τους Ιατρούς, οι οποίοι θα πραγματοποιήσουν τακτικό απογευματινό εξωτερικό ιατρείο πέραν του τακτικού ωραρίου, στα πλαίσια της ολοήμερης λειτουργίας του Νοσοκομείου για τις ακόλουθες ημερομηνίες είναι

Κατά πλειοψηφία εγκρίθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 17 Δεκεμβρίου στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας, ο ισολογισμός του Δήμου για το 2017. Όλοι οι σύμβουλοι της αντιπολίτευσης καταψήφισαν τον ισολογισμό ασκώντας έντονη κριτική προς τη διοίκηση του Δήμου. 

Σήμερα, Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 19.00, η Δήμαρχος Καβάλας Δήμητρα Τσανάκα θα παραδώσει στους αθλητικούς συλλόγους και στους δημότες τα τρία νέα γήπεδα αντισφαίρισης/τένις  στο Αθλητικό Κέντρο της Καλαμίτσας.

Εθιμοτυπική επίσκεψη γνωριμίας πραγματοποίησε ο νέος Πρόεδρος του ΚΤΕΛ Αστικών Λεωφορείων Καβάλας Γιάννη Χαλεπιάδης, συνοδευόμενος από τον νέο σύμβουλο της διοίκησης Αργυρόνικο Μαρκιανό, στη Δήμαρχο Καβάλας Δήμητρα Τσανάκα στο γραφείο της. 

Συνεδριάζει σήμερα Δευτέρα 23 Απριλίου το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Καβάλας. Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στις 20:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου. Σύμφωνα με πληροφορίες οι αντιδράσεις των συμβούλων της αντιπολίτευσης να λαμβάνουν τις εισηγήσεις των θεμάτων που καλούνται να συζητήσουν και να ψηφίσουν

Το μεσημέρι της Τετάρτης 7/9/2016, στο γραφείο της στο Δημαρχείο, η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας & Πολιτιστικών Δράσεων, κ. Κυριακή Χιώτη -Πρασσά, δέχθηκε τρεις νέους στην ηλικία δημοσιογράφους, η μία με καταγωγή (από την μητέρα της) από την Καβάλα, και οι άλλοι δύο, από το μακρινό Μπαχρέιν

Ο Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε. ανακοινώνει ότι μέχρι τις 15/06/2016 έχουν υποβληθεί στο ηλεκτρονικό του σύστημα 700.000 αιτήσεις Ενιαίας Ενίσχυσης που αφορούν το έτος 2016. Η εκτίμηση του Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε. είναι ότι ο συνολικός αριθμός των αιτήσεων θα ανέλθει σε περίπου 710.000

Το κράτος να διευκολύνει τους Δήμους να αποκτούν με ειδικό νόμο εγκαταλειμμένες καπναποθήκες και ακίνητα χωρίς γραφειοκρατικά εμπόδια. 

Για το θέμα αυτό, ο Μάκης Παπαδόπουλος απέστειλε προς την Δήμαρχο Καβάλας, τον Πρόεδρο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων ΑΜ-Θ, τον Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας, τον Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ και τους Βουλευτές του Νομού Καβάλας την παρακάτω επιστολή:

 

 

Ο Όμιλος Καβάλας για τη διάδοση της ελληνικής γλώσσας  στο πλαίσιο προγραμματισμένης δράσης του  με  επιμορφωτικό – ψυχαγωγικό χαρακτήρα, θα πραγματοποιήσει ημερήσια εκδρομή στη Θεσσαλονίκη (αρχαιολογικό μουσείο , Γαλεριανό  συγκρότημα  -Καμάρα, Ροτόντα-)