Γκιόλα

Φυσικές πισίνες στα ελληνικά νησιά. Απόκοσμα τοπία, υπέροχα νερά, μαγευτικά χρώματα. Η Γκιόλα της Θάσου δεν θα μπορούσε να λείπει.

 

Το ξεχωριστό αυτό μέρος αποτελεί έναν από τους πολλούς λόγου που πρέπει να επισκεφθείτε το όμορφο νησί.

15 αεροφωτογραφίες φιλοξενεί η υπαίθρια έκθεση στην περίφραξη του Μεγάρου Μουσικής με τον τίτλο «Πετώντας πάνω από τη χώρα» στο πλαίσιο της διοργάνωσης Athens Photo World.

Η Γκιόλα, από τα πιο γνωστά σημεία της Θάσου που ο κάθε τουρίστας πρέπει να επισκεφθεί, αποτυπώνεται από μία διαφορετική όψη.

 

Αν ανήκεις σε εκείνους που «κυνηγούν» τις αποδράσεις στις πιο παράξενες ελληνικές παραλίες, το θέμα αυτό σε αφορά.

 

Ακόμα ένας τραυματισμός σημειώθηκε στην Γκιόλα της Θάσου το Σάββατο 24/7. Αφορά έναν 46χρονο τουρίστα ο οποίος έ

Στο Νοσοκομείο Καβάλας νοσηλεύεται 46χρονος αλλοδαπός ο οποίος το απόγευμα της Τρίτης 20 Ιουλίου τραυματίστηκε στο κεφάλι μετά από βουτιά στη Γκιόλα της Θάσου. Δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιος τραυματίζεται μετά από βουτιά με το κεφάλι στη Γκιόλα. 

Η Γκιόλα της Θάσου, η φυσική πισίνα ή το «δάκρυ της Αφροδίτης» όπως την αποκαλούν, το σημείο που πρέπει να επισκεφθεί οπωσδήποτε κάποιος που θα επισκεφθεί το νησί, γίνεται ξανά γνωστή διεθν

Αλυκή, Γκιόλα, Παλατάκι, Καρνάγιο, είναι μόνο τέσσερα από τα σημεία που πρέπει να επισκεφθεί κάποιος όταν θα βρεθεί στην Θάσο και σίγουρα θα τα

Το Business Insider παρουσιάζει 23 λιγότερο γνωστά αλλά εξίσου όμορφα μέρη στον πλανήτη και τα οποία μπορείτε να απολαύσετε χωρίς την πολυκοσμία που μερικές φορές χαλάει την μαγεία του προορισμού. Κρυμμένες παραλίες, οάσεις πρασίνου και μυστικές σπηλιές είναι μερικά από τα σημεία που επέλεξε ο δημοφιλής ιστότοπος και φυσικά ανάμεσα τους βρίσκεται και ένα ελληνικό νησί.