Δημοτικό Συμβοούλιο Καβάλας

Η Λαϊκή Συσπείρωση Καβάλας, ζήτησε με ανακοίνωση της, να συζητηθεί το θέμα της Στέγης Φίλων Γραμμάτων και Τεχνών Καβάλας, στα εκτός ημερησίας διάταξης θέματα του Δημοτικού Συμβουλίου.

Συνεδριάζει τη Δευτέρα 9 Μαρτίου, στις 7 μ.μ., το Δημοτικό Συμβούλιο Καβάλας. Τα θέματα που θα συζητηθούν σύμφωνα με την ημερήσια διάταξη που ανακοινώθηκε από τη γραμματεία του δημοτικού συμβουλίου είναι τα εξής: 

    Με 26 ψήφους  ο δικηγόρος και πρώην πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Καβάλας, Αθανάσιος Αθανασίου εκλέχθηκε στην θέση του συμπαραστάτη δημότη. Οι άλλοι υποψήφιοι έλαβαν Μάγδα Καρακατσάνη δικηγόρος, 11 ψήφους, Τάσος Κυριατζήςπρώην δημοτικός σύμβουλος 1 ψήφο, Χαράλαμπος Τσαμπάζης συνταξιούχος τραπεζικός 0 ψήφους

    Για μια ακόμα φορά ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Καβάλας Γιώργος Γραμμένος αναστάτωσε με τις απόψεις και τα «γαλλικά» του την τοπική κοινωνία. 

    Την προσοχή της διοίκησης του Δήμου Καβάλας για τις κυκλοφοριακές συνθήκες στην οδό 25ηςΜαρτίου στον Άγιο Λουκά εφιστά ο δημοτικός σύμβουλος της Λαϊκής Συσπείρωσης Καβάλας Χρήστος Ποτόλιας. Συγκεκριμένα αναφέρει: 

    Όλες τις τελευταίες εξελίξεις για τη συγχώνευση του ΤΕΙ Καβάλας, του ΤΕΙ Σερρών και του Διεθνούς Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης ανέφερε κατά την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας πρύτανης του ΤΕΙ Καβάλας Δημήτρης Μπαντέκας.

    Λίγο μετά τις 18:00 το απόγευμα της Πέμπτης 31 Μαΐου άρχισε η εκτροπή της κυκλοφορίας των οχημάτων από την έξοδο του Αγία Σίλα επί της Οδού Εγνατία στο ρεύμα προς Ξάνθη. Τα αυτοκίνητα με τη βοήθεια της αστυνομίας οδηγούνται από την Άγιο Σίλα προς την οδό 7ης Μεραρχίας και από εκεί προς το κέντρο της Καβάλας και την οδό Κουντουριώτου

    Πρόταση να συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο Καβάλας στην Εγνατία οδό στο σημείο που θα κατασκευαστεί ο σταθμός διοδίων στην Παράκαμψη της Καβάλας