Δήμος Τουλκίδης

Στην Καβάλα βρέθηκε ο Ηλίας Μαμαλάκης με αφορμή την παρουσίαση του νέου του βιβλίου αποδεχόμενος παράλληλα την πρόσκληση του Νίκου Κεχαγιά. Ξεναγήθηκε στην πόλη και γεύτηκε εδέσματα που τον ενθουσίασαν. 

Ως κάτι το αναμενόμενο χαρακτήρισε την «φυγή» του Air Show από την Καβάλα ο πρώην αντιδήμαρχος Δήμος Τουλκίδης.

Αβεβαιότητα χαρακτήρισε το τι πρόκειται να συμβεί στον χώρο της εστίασης από την ερχόμενη Δευτέρα οπότε ο κλάδος τίθεται σε επαναλειτουργία μετά το lockdown ο επιχειρηματίας και πρώην αντιδήμαρχος Καβάλας Δήμος Τουλκίδης μιλώντας στην εκπομπή της ΕΡΤ 3 «Κάθε μέρα Ελλάδα».

Απάντηση στον τέως δήμαρχο Κωστή Σιμιτσή για την κριτική που άσκη

 Ο κ. Παπαδόπουλος, στην απέλπιδα προσπάθεια του, να ξεφύγει από τα διαχρονικά εσωτερικά προβλήματα της παράταξης του, τα οποία τις τελευταίες ημέρες τον εξέθεσαν ανεπανόρθωτα σε όλη την κοινωνία και την αγορά του Δήμου μας, ψάχνει σανίδα σωτηρίας στις γνωστές του τακτικές, αναμασώντας τα ίδια και τα ίδια, και εκτοξεύοντας λάσπη προς πάσα κατεύθυνση.

του Δήμου Τουλκίδη,

εντεταλμένου σύμβουλου του δήμου Καβάλας και μέλος του ΔΣ του Επιμελητηρίου Καβάλας

 

Την εκλεκτή της καρδιάς του, την λιμενικό Αιμιλία Θεοδωρούδη παντρεύτηκε νωρίτερα απόψε Πέμπτη ο μέχρι πρότινος αντιδήμαρχος Δήμος Τουλκίδης.

Με απόφαση της δημάρχου Δήμητρας Τσανάκα ορίστηκαν σήμερα οι δυο νέοι αντιδήμαρχοι:

 

1. Πρωτογενούς Τομέα και Κοινοτήτων

Με ανακοίνωσή του, ο αντιδήμαρχος Καβάλας Δήμος Τουλκίδης έκανε γνωστό ότι πρόκειται να δημιουργηθεί μια παράλια ποδηλατική ζώνη στην πόλη, από το Τελωνείο έως την Καλαμίτσα, μήκους περίπου 5 χιλιομέτρων, στο πλαίσιο επανασχεδιασμού του συστήματος των δημοτικών ποδηλάτων...