Δημήτρης Χατζημαλλής

Ο Καβαλιώτης σκηνοθέτης Δημήτρης Χατζημαλλής διακριθείς στο παρελθόν για την σκηνοθεσία της σειράς ιστορικών  ντοκιμαντέρ “Στα Φτερά του Α΄ Π.Π.” συμπαραγωγής Cosmote TV – Gullwing, έλαβε ακόμη ένα βραβείο για το μοντάζ της ίδιας σειράς, από το 15ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Χαλκίδας DocFest.

Ο Καβαλιώτης σκηνοθέτης Δημήτρης Χατζημαλλής διακριθείς στο παρελθόν για την σκηνοθεσία της σειράς ιστορικών  ντοκιμαντέρ "Στα Φτερά του Α΄ Π.Π." συμπαραγωγής Cosmote TV - Gullwing, έλαβε ακόμη ένα βραβείο για το μοντάζ της ίδιας σειράς, από το 15ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Χαλκίδας DocFest.

Με αφορμή την δημοσιοποίηση των νέων τουριστικών video από το κανάλι της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ στο YouTube "Kavala The Blue City"  , η εταιρία Louder Than Horn που είχε την ευθύνη υλοποίησης του συνολικού έργου τουριστικής προβολής της Καβάλας, ανέθεσε στην τοπική εταιρεία παραγωγής τηλεοπτικού και κινηματογραφικού περιεχομένου, Gullwing  την υλοποίηση των εν λόγω video.

Τιμητική διάκριση για το «Καλύτερο Ντοκιμαντέρ» απέσπασε ο Καβαλιώτης σκηνοθέτης Δημήτρης Χατζημαλλής, για την ταινία «Στα Φτερά του Α΄ Παγκοσμίου Πολέμου» (Wings of the Great War), στο φετινό Athens Marathon International Film Festival.

Στις 20 Μαΐου 1917, οι Βρετανοί πραγματοποιούσαν μια καλά σχεδιασμένη επιχείρηση σφοδρού βομβαρδισμού του λιμανιού της Καβάλας.

Μετά την επιτυχή τους προβολή στο Cosmote History, στο τέλος του 2019, είναι πλέον διαθέσιμα και on demand τα πέντε επεισόδια της ιστορικής σειράς