δημαρχείο Καβαλας

Ο Δήμος Καβάλας, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Σακχαρώδη Διαβήτη, θα προχωρήσει σήμερα, Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2023, στη φωταγώγηση του Δημαρχείου Καβάλας με μπλε χρώμα.

Το πρωί της Παρασκευής (07/07), 25 νέοι ομογενείς από την Αυστραλία μαζί με τους συνοδούς του, επισκέφτηκαν το Δημαρχείο της Καβάλας, στο πλαίσιο του προγράμματος φιλοξενίας της Χριστιανικής Αδελφότητας Νέων Θεσσαλονίκης. Τα παιδιά θα επισκεφθούν διάφορες περιοχές της Κεντρικής και Ανατολικής Μακεδονίας, προκειμένου να γνωρίσουν τον πολιτισμό και τη γαστρονομία τους.

Στο πλαίσιο του προγράμματος ανταλλαγής μαθητών, το οποίο χρηματοδοτείται από το Ελληνογερμανικό Ινστιτούτο Νεολαίας (ΕΓΙΝ), μαθητές και καθηγητές από το Johannes Scharrer Gymnasium της Νυρεμβέργης επισκέφτηκαν το πρωί της Τρίτης (09/05) το Δημαρχείο Καβάλας.

Στο Δημαρχείο συναντήθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης (26/10) ο Δήμαρχος Καβάλας

Εντάχθηκε στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» μελέτη ύψους 242.420 ευρώ για την αποκατάσταση τριών χαρακτηρισμένων μνημείων του Δήμου Καβάλας. Συγκεκριμένα πρόκειται για το Δημαρχείο, το Μέγαρο Wix και την Κατοικία Μούτουλα

Σύσκεψη στο δημαρχείο της Καβάλας πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι Πέμπτης (21/1) μεταξύ του νομικού εκπροσώπου του Δήμου Καβάλας, Απόστολου Αγελαράκη και των νομικών (μελών) δημοτικών συμβούλων. 

 

Ένας ηλικιωμένος άνδρας βρέθηκε νεκρός από πυροβολισμό σε διαμέρισμα στην οδό Εθνάρχου Μακαρίου απέναντι από το δημαρχείο Καβάλας. Το πτώμα σύμφωνα με πληροφορίες βρήκε συγγενείς τού ηλικιωμένου που μπήκε στο διαμέρισμα και ειδοποίησε την αστυνομία.

Ο συμβατικός χρόνος περαίωσης του έργου, είναι ένας χρόνος, από την υπογραφή της σύμβασης, οπότε, μετά την παράδοση του έργου, θα στεγαστούν εκεί οι υπηρεσίες του Δήμου Καβάλας. 

Τη δήμαρχο Καβάλας Δήμητρα Τσανάκα επισκέφτηκαν εθιμοτυπικά, την Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2019, η Μορφωτική Ακόλουθος της Πρεσβείας της ΙταλίαςAnnaMondavio, συνοδευόμενη από τον dr. Enzo Bonanno και τον επίτιμο Πρόξενο της Ιταλίας στην περιοχή μας με έδρα την Καβάλα, Φεδερίκο Λαζαρίδη. 

Ευρεία σύσκεψη μεταξύ των εκπροσώπων του αγωγού φυσικού αερίου ΤΑΡ, της δημάρχου Καβάλας Δήμητρας Τσανάκα και των επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων άρχισε λίγο πριν τις 10:00 το πρωί της Πέμπτης

Στις 150.000 Ευρώ ανέρχεται ο προϋπολογισμός του Kavala Air Sea Show 2018. Από αυτά τις 80.000 Ευρώ θα καταβάλλει ο Δήμος Καβάλας και τις 24.800 Ευρώ η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Τις πράξεις βανδαλισμού του Δημαρχικού Μεγάρου Καβάλας καταδίκασαν η δήμαρχος Καβάλας Δήμητρα Τσανάκα και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας Γιώργος Γραμμένος, τονίζοντας, ο καθένας από την πλευρά του, ότι ο Δήμος Καβάλας δεν έχει καμία πρόθεση να διευκολύνει διοικητικά τον αγωγό φυσικού αερίου ΤΑΡ.

Βανδαλισμοί στην πρόσοψη του Δημαρχιακού Μεγάρου Καβάλας σημειώθηκαν λίγο μετά τις 12:30 το βράδυ της Παρασκευής 25 Μαΐου 2018.