Στις 150.000 Ευρώ ανέρχεται ο προϋπολογισμός του Kavala Air Sea Show 2018. Από αυτά τις 80.000 Ευρώ θα καταβάλλει ο Δήμος Καβάλας και τις 24.800 Ευρώ η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

 

Όλα τα παραπάνω ειπώθηκαν κατά την σύσκεψη της οργανωτικής επιτροπής στο Δημαρχείο Καβάλας που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 31 Μαΐου 2018. Στην σύσκεψη συμμετείχαν η δήμαρχος Καβάλας Δήμητρα Τσανάκα, ο αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Θόδωρος Μαρκόπουλος, ο διευθυντής του Kavala AirSea Show Παναγιώτης Γεωργιάδης, ενώ εκ μέρους της "Δημωφέλεια" στην σύσκεψη παρέστη ο Νίκος Ρακιτζής.

 

Σύμφωνα με τον διευθυντή του αεροπορικού σόου Παναγιώτη Γεωργιάδη, την διοργάνωση θα ενισχύσουν μεγάλες εταιρείες. Ενδεικτικά, η Fraport Greece θα δώσει στην διοργάνωση το ποσό των 6.000 Ευρώ ενώ η εταιρεία πετρελαιοειδών ΕΚΟ, για χρήση καυσίμων, θα παρέχει το ποσό των 27.000 Ευρώ.

 

Ο αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Θόδωρος Μαρκόπουλος ενημέρωσε το σώμα ότι κατά την χθεσινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία η προγραμματική σύμβαση του σόου με προϋπολογισμό ύψους 150.000 Ευρώ. Παράλληλα, ο κ. Μαρκόπουλος σημείωσε ότι την σύμβαση καταψήφισαν ο κ. Τραϊφόρος και ο κ. Τρέλλης.

 

Ακόμα, έγινε γνωστό ότι στην φετινή διοργάνωση παρουσιαστής θα είναι και πάλι ο Γιάννης Σερβετάς ο οποίος έμεινε εντυπωσιασμένος από την περσινή διοργάνωση. Όπως είπε ο κ. Γεργιάδης περιμένουμε περισσότερο κόσμο από κάθε άλλη χρονιά γιατί από πολύ νωρίς έγινε διαφήμιση τόσο μέσω του κ. Σερβετά όσο και μέσω τηλεοπτικών σποτ που προβάλλονται σε πανελλαδικά και διεθνή τηλεοπτικά δίκτυα.

 

Τέλος, στην διοργάνωση του 2018 θα συμμετέχουν 15 ομάδες με 25 εναέρια μέσα ενώ συνολικά από το 2011 - 2018 συμμετείχαν 31 ομάδες με 150 εναέρια μέσα.

 

Παράλληλα την φετινή διοργάνωση στηρίζουν 61 εθελοντές. Συγχρόνως, στην φετινή διοργάνωση θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε ακροβατικά από δύο αλεξιπτωτιστές.