δικαστήρια

Σωματεία εργαζομένων, συνταξιούχων και όχι μόνο εξέδωσαν ανακοίνωση κάνοντας κάλεσμα προς όλους να βρεθούν την Τρίτη (28/02) στα δικαστήρια της Καβάλας έτσι ώστε να στηρίξουν τους εργαζόμενους στα πετρέλαια στην εκδίκαση των υποθέσεων τους.

Την Τρίτη 22/11 γίνεται δική στα πλαίσια των διώξεων που δέχονται οι εργαζόμενοι στα πετρέλαια. 

Με τελεσίδικη απόφαση που έχει αμετάκλητο χαρακτήρα, αναγνωρίσθηκε η ιδιοκτησία πολίτη μετά από 39 χρόνια και διεκόπη κοινοτικός δρόμος.

Ασφαλιστικά μέτρα για την παραμονή στην εργασία τους κατέθεσαν οι συμβασιούχοι του Δήμου Παγγαίου.

«Η περίπτωση των Λιπασμάτων αφορά το σύνολο των εργαζομένων σε όλη χώρα» λέει στον KavalaNews 102.8 ο πρόεδρος του Σωματείου Νίκος Βογιατζίδης.

Πολύς κόσμος το πρωί της Τρίτης (24/5) έξω το δικαστικό μέγαρο Καβάλας για την εκδίκαση της δικαστικής προσφυγής του Σωματείου Εργαζομένων στα Λιπάσματα, ενάντια στις 133 ομαδικές απολύσεις.

Στην Καβάλα, για την εκδίκαση της δικαστικής προσφυγής του Σωματείου Εργαζομένων στα Λιπάσματα, ενάντια ομαδικές απολύσεις, θα βρεθεί ο Γενικός Γραμματέας της Κ.Ε. του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας και η τομεάρχης Εργασίας του ΣΥΡΙΖΑ Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου την Τρίτη (24/5).

Κάλεσμα σε εργαζόμενους, κοινωνικούς φορείς, εργατικά σωματεία να σταθούν αλληλέγγυοι στην εκδίκαση της αγωγής των 133 απολυμένων στα Λιπάσματα Καβάλας, την Τρίτη 24 Μαΐου, απευθύνει το σωματείο εργαζομένων.

Ο 24χρονος Νίκος Σινιώρης είχε μπει στο χειρουργείο για τοποθέτηση γαστρικού δακτυλίου το 2017. «Το πέθανε το παιδί μου, είναι φονιάς» δηλώνει ο πατέρας του άτυχου νεαρού.

Ένοχοι πρότεινε να κηρυχθούν οι δυο κατηγορούμενοι γιατροί για τον θάνατο

Σε κατάσταση βρασμού βρίσκονται οι δικηγόροι, με αφορμή το σχέδιο για αναδιάταξη των δικαστηρίων δηλαδή, κατάργηση και συγχώνευση Πρωτοδικείων, δη

Για τις 14 Μαρτίου, συνεχίζεται η εξέταση των υπολοίπων μαρτύρων για την δίκη του γιατρού από τη Θεσσαλονίκη ο οποίος κατηγορείται για τον θάνατο 24χρονου από την

Για την Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου, διακόπηκε η δίκη των γιατρών για το θάνατο ενός 24χρονου, από την Κεραμωτή Καβάλας.

 

Μήνυση και αγωγή για συκοφαντική δυσφήμηση κατά του Καναδοϊρανού επιχειρηματία Άλεξ Χαντιντάτζι κατέθεσαν οι Αντώνης Αντωνίου, Σωτήρης Δεληκάρης και ο πρώην υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Α.Ο Καβάλα, Πέτρος Πετρόπουλος. 

Προσωρινά ελεύθερος αφέθηκε ο καθ’ ομολογία δράστης της δολοφονίας του 58χρονου Αλβανού εργάτη γης στην Κάριανη 

Ενώπιον του ανακριτή και του εισαγγελέα Καβάλας οδηγήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (11/10) ο δράστης της εν ψυχρώ δολοφονίας που

«Το Μονομελές Πρωτοδικείο Καβάλας με απόφασή του απέρριψε την αγωγή της επιχείρησης για χρηματική αποζημίωση λόγω ηθικής βλάβης, ακύρωσε την

Στο δικαστικό μέγαρο βρέθηκαν το πρωί της Τρίτης (22/6) αμπελοκαλλιεργητές του Δήμου Παγγαίου προκειμένου να συμπαρασταθούν στους

Απέχουν οι δικηγόροι της Καβάλας από διαδικασίες πλειστηριασμών ευάλωτων οφειλετών από τις 17 Ιουνίου έως τις 31 Ιουλίου. 

 

Εκδικάστηκε η υπόθεση που αφορά την απόλυση του προέδρου του Σωματείου Εμποροϋπαλλήλων και ιδιωτικών υπαλλήλων Ν. Καβάλας συναδέλφου Γιάννη Γιαγκίδη

 

Ο 47χρονος βρέθηκε ενώπιον του εισαγγελέα Καβάλας, ωστόσο δεν είχε συνήγορο υπεράσπισης και αναμένεται να παραστεί ξανά στο δικαστικό μέγαρο Καβάλας το πρωί της Τετάρτης (23/12).

Πρωταθλητισμό στη διαφθορά κάνει η Καβάλα σύμφωνα με τα τελευταία διαθέσιμα στοιχεία της Γενικής Γραμματείας για την Καταπολέμηση της Διαφθοράς και του Αρείου Πάγου. 

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Καβάλας,  με την υπ’ αριθμ.  7/13-4-2019 απόφασή του, στα πλαίσια συντονισμένων κινητοποιήσεων κατά της απόφασης ίδρυσης τέταρτης Νομικής Σχολής στην Πάτρα, αποφάσισε: 

Οι συνήγοροι υπεράσπισης ζήτησαν αναβολή επικαλούμενοι τόσο την υγεία του Θέμη Καλπακίδη ο οποίος από χθες είναι στο νοσοκομείο όσο και για να συγκεντρώσουν τις απαραίτητες αποδείξεις για την υπεράσπιση τους.