ΔΙΕΚ Καβάλας

Η δεύτερη διεθνική συνάντηση του Ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus που έχει τίτλο “Innovative Model of learning STEM in secondary schools" πραγματοποιήθηκε κατά την περίοδο 29-31 Αυγούστου 2023.

Στο ΔΙΕΚ του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας θα λειτουργήσει το εκπαιδευτικό έτος 2023-2024 το πρώτο και τρίτο Χειμερινό Εξάμηνο της ειδικότητας «Βοηθός Νοσηλευτικής Γενικής Νοσηλείας».

Ειδικότητα Βοηθού Νοσηλευτικής Γενικής Νοσηλείας θα λειτουργήσει το εκπαιδευτικό έτος 2022-2023 στο ΔΙΕΚ του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας.

Στο Αλάτρι της Ιταλίας από τις 22 έως τις 26 Μαΐου, βρέθηκαν έξι σπουδαστές του ΔΙΕΚ Καβάλας μαζί με δύο συνοδούς εκπαιδευτές τους, προκειμένου να συμμετάσχουν στην 6η και τελευταία διακρατική συνάντηση στα πλαίσια υλοποίησης Ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus.

Στη δημιουργία μιας νέας θεατρικής σκηνής που θα στελεχωθεί από αποφοίτους του τμήματος Υποκριτικής Θεάτρου και Κινηματογράφου προχωράει το ΔΙΕΚ Καβάλας.

Στο διεθνή διαγωνισμό μαγειρικής νοτίου Ευρώπης που διεξήχθη από τις 17 έως τις 20 Φλεβάρη από την Culinary Professionals Greece σε συνεργασία με τη ΔΕΘ - HELEXPO και την Παγκόσμια Ένωση Αρχιμαγείρων, διακρίθηκε η Χιονίδου Δέσποινα του τμήματος «Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης-Αρχιμάγειρας (Chef)» του Δημόσιου ΙΕΚ Καβάλας.

Κατά το χρονικό διάστημα από 10 ως 17 Δεκεμβρίου 2022 έξι σπουδαστές/στριες του ΙΕΚ Καβάλας είχαν την μοναδική ευκαιρία να ταξιδέψουν στην Φινλανδία μαζί με δύο συνοδούς εκπαιδευτές τους

Επίσκεψη εκπαιδευτικού χαρακτήρα στα γραφεία της “ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ”, έκαναν σπουδαστές του ΔΙΕΚ Καβάλας.

Το παραπάνω πρόγραμμα με τίτλο: «Κινητικότητα μαθητών ΔΙΕΚ ΚΑΒΑΛΑΣ» υλοποιήθηκε από το ΔΙΕΚ Καβάλας και αφορούσε τη μετακίνηση 30 εκπαιδευομένων και 6 συνοδών, διάρκειας 14 ημερών έκαστη σε 3 ροές κινητικότητας

Στο  Δημόσιο Ινστιτούτο  Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΔΙΕΚ) ΤΟΥ Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας θα λειτουργήσει το εκπαιδευτικό έτος 2022-2023 το πρώτο και το τρίτο χειμερινό εξάμηνο της ειδικότητας  "Βοηθός Νοσηλευτικής Γενικής Νοσηλείας" .

Στη 2η διακρατική συνάντηση της σύμπραξης “Innovative agricultural techniquesto boost entrepreneurial skills of future farmers” και ακρωνύμιο “Farmers for future” συμμετείχε το Δημόσιο ΙΕΚ Καβάλας την εβδομάδα 23 έως 27 Μαΐου 2022.