διαγραμμίσεις

Ολοκληρώθηκαν από το ειδικό συνεργείο της αναδόχου εταιρίας, οι εργασίες ασφαλτόστρωσης στις οδούς Τενέδου και Σαππαίων, καθώς και στο δρόμο της ΜΟΜΑ.

Σε έργα διαγραμμίσεων στο Εθνικό και Επαρχιακό Οδικό Δίκτυο προχώρησε η Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας σε πολλαπλά και κρίσιμα σημεία του νομού που άπτονται της αρμο

Τη λήψη προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στην οδό 7ης Μεραρχίας, στο τμήμα από τον οικοδομικό αριθμό 82 (πλησίον συμβολής με την οδό Κλειούς) έως τον οικοδομικό αριθμό 108 (πλησίον Λέσχης Ποντίων Καβάλας), λόγω εργασιών ασφαλτόστρωσης-διαγράμμισης, κατά το χρονικό διάστημα από 02-04-2019 έως 04-04-2019. 

Τη λήψη προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων απαγόρευσης στάσης – στάθμευσης επί των παρακάτω οδών λόγω εργασιών διαγράμμισης του μέτρου της Ελεγχόμενης Στάθμευσης στα πλαίσια εκτέλεσης του έργου “Βελτιώσεις οριζόντιας και κατακόρυφης σήμανσης Δήμου Καβάλας έτους 2017’’.

 

Ειδικές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στο Εθνικό και το Επαρχιακό δίκτυο του νομού Καβάλας κατά τη διάρκεια εργασιών συντήρησης της διαγράμμισης του οδοστρώματος…