Σε έργα διαγραμμίσεων στο Εθνικό και Επαρχιακό Οδικό Δίκτυο προχώρησε η Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας σε πολλαπλά και κρίσιμα σημεία του νομού που άπτονται της αρμοδιότητας της. 

 

Συγκεκριμένα πραγματοποιήσαμε παρεμβάσεις σε: 

 

1.         Τμήμα 1ης επαρχιακής οδού από διασταύρωση Αμυγδαλεώνα (Στρατιωτικό Αεροδρόμιο) - μέχρι τη διασταύρωση Ζυγού - Π. Καβάλας (άξονα σε όλο το δρόμο και οριογραμμές). 

 

2.         Τμήμα 4ης επαρχιακής οδού από διασταύρωση Ζυγού - Π. Καβάλας μέχρι περίπου 2χλμ μετά το Κρυονέρι προς Βουνοχώρι (άξονας και οριογραμμές κατά περίπτωση). 

 

3.         Επαρχιακή οδό από διασταύρωση Χαλκερού μέχρι Π. Καβάλα

 

4.         Τμήμα της 11ης επαρχιακής οδού από την έξοδο της Ελευθερούπολης έως τα όρια Ν. Σερρών (άξονας και οριογραμμές). 

 

5.         Τμήμα της επαρχιακής οδού 10 από Πέραμο μέχρι τη γέφυρα Ελαιοχωρίου

 

6.         Την 14η επαρχιακή οδό (από ανισόπεδη γέφυρα προς Κάριανη μέχρι το Ποδοχώρι). (άξονας και οριογραμμή κατά περίπτωση). 

 

7.         Την 13η επαρχιακή οδό (από Φωλιά μέχρι Μελισσοκομείο) (άξονας).

 

8.         Το τμήμα Σταυρός Αμυγδαλεώνα – Άγιος Σίλας – Καβάλα, της υπ’ αριθμό 2 Εθνικής Οδού Αμφίπολη - Καβάλα, (τριτεύων Εθνικό Δίκτυο).

 

9.         Τμήμα της 1ης επαρχιακής οδού από διασταύρωση Ζυγού – Π. Καβάλας μέχρι διασταύρωση Διποτάμου (άξονα). 

 

10.       Την 2η επαρχιακή οδό, από διασταύρωση Διποτάμου έως διασταύρωση Κεχροκάμπου μέσω Λεκάνης (άξονα σε όλο το δρόμο και οριογραμμές μέχρι την είσοδο της Λεκάνης). 

 

11.       Τμήμα της 7ης επαρχιακής οδού από διασταύρωση Πλαταμώνα μέχρι Ζαρκαδιά (άξονας). 

 

12.       Περιμετρική Καβάλας (άξονας).

 

13.       Τμήματα του άξονα του εθνικού οδικού δικτύου της Ν. Θάσου από Λιμενάρια μέχρι Πρίνο, στα οποία δεν έχει γίνει εκ νέου διαγράμμιση λόγω ασφαλτόστρωσης.

 

«Η συντήρηση του οδικού μας δικτύου και η ασφάλεια των οδηγών είναι προτεραιότητα της ΠΕ Καβάλας», αναφέρει στη σχετική ανακοίνωση ο αντιπεριφερειάρχης Αλέξης Πολίτης

 

(δελτίο Τύπου)