Αστικό ΚΤΕΛ Καβάλας

Λόγω της συναυλίας του Κωνσταντίνου Αργυρού στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη», την Τετάρτη (30/08), το Αστικό ΚΤΕΛ Καβάλας έβαλε έκτακτα δρομολόγια προς το στάδιο.

Με ανακοίνωση του το Αστικό ΚΤΕΛ Καβάλας ενημερώνει για τις νέες υπηρεσίες που θα παρέχονται στους επιβάτες από δω και πέρα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η εφαρμογή για κινητά που θα ενημερώνει για το πότε θα φτάσει στη στάση το κάθε λεωφορείο αλλά και η “έξυπνη” κάρτα απεριόριστων διαδρομών.

Έκτακτα δρομολόγια θα προστεθούν την Παρασκευή 5 Μαΐου 2023 όπως ανακοίνωσε το Αστικό ΚΤΕΛ Καβάλας, για τη Λευκή Νύχτα.

Το αίτημα του τοπικού συμβουλίου Αμυγδαλεώνα για την ένταξη δρομολογίων του αστικού ΚΤΕΛ στην περιοχή και τη θετική ανταπόκριση του φορέα σχολιάζει ο Αλέξης Γούλας.

Αίτημα στο αστικό ΚΤΕΛ Καβάλας για την επέκταση των δρομολογίων κατέθεσαν κάτοικοι της δημοτικής κοινότητας του Αμυγδαλεώνα.

«Ασφαλή χιλιόμετρα στους δρόμους» εύχεται το Αστικό ΚΤΕΛ Καβάλας μετά την εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας την Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2023. 

Η δημοτική παράταξη “ο Τόπος της ζωής μας” κατέθεσε στη διοίκηση του Δήμου Καβάλας προτάσεις για τα δρομολόγια του Αστικού ΚΤΕΛ Καβάλας.

Την Παρασκευή (17/6) ξεκινά η γραμμή Περιγιάλι – Μπάτης των αστικών λεωφορείων.

«H κίνηση είναι ανεβασμένη με τον ερχομό των φοιτητών για το πανεπιστήμιο όπως και με την “επαναφορά” των ΙΕΚ. Βάλαμε επιπλέον δρομολόγια για να καλύψουμε αυτές τις ανάγκες το πρωί και το μεσημέρι ώστε να μην υπάρχει συνωστισμός», λέει στον KavalaNews 102.8 ο πρόεδρος του Αστικού ΚΤΕΛ Καβάλας, Γιάννης Χαλεπιάδης.  

Από αστυνομικούς της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο ημεδαπών, για κλοπή και αποδοχή – διάθεση προϊόντων εγκλήματος κατά περίπτωση. 

Για τη διευκόλυνση των ψηφοφόρων στην άσκηση του εκλογικού δικαιώματος στα εκλογικά τμήματα του 3ου ΓΕΛ (Περιμετρική), που βρίσκεται στις παρυφές της πόλης, καλούμε τις Διοικήσεις Αντιπεριφέρειας και Δήμου, σε συνεννόηση με το αστικό ΚΤΕΛ

Πρόκειται για την πέμπτη πρόσκληση του ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ που δημοσιεύτηκε στις 23 Ιανουαρίου του 2019 με τον τίτλο «Προμήθεια εξοπλισμού, κατασκευή, μεταφορά και τοποθέτηση στεγάστρων, για την δημιουργία ή και αναβάθμιση των στάσεων, για την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού των δήμων της χώρας»

Να βρουν λύση στο πρόβλημα που έχει ανακύψει το τελευταίο διάστημα μεταξύ του Δήμου Καβάλας και του Αστικού ΚΤΕΛ αναφορικά με το ζήτημα που προέκυψε με το ποιος έχει υποχρέωση για τη συντήρηση των στάσεων των αστικών λεωφορείων στην πόλη της Καβάλας.

Αναφορικά με το ζήτημα που προέκυψε με το ποιος έχει υποχρέωση για τη συντήρηση των στάσεων των Αστικών Λεωφορείων στην πόλη της Καβάλας, ο Δήμος Καβάλας ανακοινώνει τα εξής:

Όλοι οι μαθητές μέχρι 18 ετών καθ’ όλη τη διάρκεια του Καλοκαιριού έως και 10 Σεπτέμβρη (και τα Σαββατοκύριακα) θα μετακινούνται με πράσινο εισιτήριο αξίας 0,60 ευρώ. Επίσης ισχύουν οι μαθητικές μηνιαίες κάρτες αξίας 35,00 ευρώ

Ο Γιώργος Μπίρκα ανέφερε την ιδέα αυτή στον Γιώργο Κανέλλη και έτσι αποφάσισαν να ξεκινήσουν την υλοποίησή της. Αφού επικοινώνησαν με τον αρμόδιο οργανισμό και έλαβαν την απαραίτητη άδεια, ξεκίνησε ο σχεδιασμός της εφαρμογής και η ανασυγκρότηση όλων των δεδομένων που αφορούσαν τις στάσεις και τις γραμμές του οργανισμού. 

Τροποποιήσεις παρουσιάζονται για μια ακόμα μέρα στα δρομολόγια του αστικού ΚΤΕΛ Καβάλας λόγω των ασφαλτοστρώσεων στην περιοχή του Αγίου Λουκά. Οι ασφαλτοστρώσεις γίνονται, σήμερα Σάββατο 2 Ιουνίου, στο κομμάτι από το 21ο Δημοτικό Σχολείο μέχρι το ΤΕΙ ΑΜΘ.

Εθιμοτυπική επίσκεψη γνωριμίας πραγματοποίησε ο νέος Πρόεδρος του ΚΤΕΛ Αστικών Λεωφορείων Καβάλας Γιάννη Χαλεπιάδης, συνοδευόμενος από τον νέο σύμβουλο της διοίκησης Αργυρόνικο Μαρκιανό, στη Δήμαρχο Καβάλας Δήμητρα Τσανάκα στο γραφείο της. 

Τον Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας, κ. Θεόδωρο Μαρκόπουλο, επισκέφθηκε ο νέος Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Αστικού ΚΤΕΛ Καβάλας, κ. Ιωάννης Χαλεπιάδης, στα πλαίσια συνάντησης γνωριμίας.