Τροποποιήσεις παρουσιάζονται για μια ακόμα μέρα στα δρομολόγια του αστικού ΚΤΕΛ Καβάλας λόγω των ασφαλτοστρώσεων στην περιοχή του Αγίου Λουκά. Οι ασφαλτοστρώσεις γίνονται, σήμερα Σάββατο 2 Ιουνίου, στο κομμάτι από το 21ο Δημοτικό Σχολείο μέχρι το ΤΕΙ ΑΜΘ.

 

Αναλυτικά:

Νο 4 "Κηπούπολη"

To δρομολόγιο εκτελείται κανονικά μέχρι της στάση "Μπούρας". Εκεί σταματάει και επιστρέφει πίσω στο Κλειστό Αθλητικό Κέντρο Καλαμίτσας. Ακολούθως, πηγαίνει στην οδό Σοφοκλή Βενιζέλου στην Αγία Ειρήνη και συνεχίζει μέσα από το Δασάκι της Παναγούδας όπου μπαίνει ξανά στην διαδρομή του.

 

Νο 5 "Άγιος Λουκάς"

Τα δρομολόγια εκτελούνται κανονικά καθώς έχει αποκατασταθεί η κυκλοφορία στην Μεραρχία.

 

Νο 10 "Νεάπολη - ΔΕΠΟΣ"

Το δρομολόγιο εκτελείται αντίστροφά, δηλαδή, ξεκινάει από την αφετηρία και πραγματοποιεί την διαδρομή του δρομολογίου 4 "Κηπούπολη". Στην στάση "Lidl 1" στην οδό Καπαδοκίας εισέρχεται στην περιοχή ΔΕΠΟΣ και από εκεί στην οδό Αμάσειας και εκτελεί ανάποδα τη διαδρομή του μέχρι το Mini Market Μπούρας. Μόλις το αστικό φτάσει στον κυκλικό κόμβο επιστρέφει πάλι πίσω στην οδό Καπαδοκίας με κατεύθυνση προς το κέντρο της πόλης.

 

Να σημειωθεί ότι παραμένει άγνωστο το χρονοδιάγραμμα της εκτέλεσης των εργασιών και για τον λόγο αυτό οι διαδρομές τροποποιούνται βάση των έργων.