Aqua Blue

Την Πέμπτη (18/04) ανακοινώθηκαν τα δρομολόγια της γραμμής Λήμνος-Αη Στράτης-Λήμνος-Καβάλα.

Μηχανική βλάβη παρουσιάστηκε στο πλοίο ''AQUA BLUE'' κατά την εκτέλεση βραδινού δομολογίου του από το Λαύριο για Αι Στράτη - Λήμνο – Καβάλα

Εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από τον λιμένα Λαυρίου για λιμένες Αγίου Ευστρατίου - Μύρινας – Καβάλας, με 152 επιβάτες

Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες της Κυριακής 23 Ιανουαρίου, το Κεντρικό Λιμεναρχείο Καβάλας, από μέλος πληρώματος του Ε/Γ -Ο/Γ πλοίου “AQUA BLUE" Ν.Π. 12393, για τον τραυματισμό 60χρονου ημεδαπού ναυτικού εντός του πλοίου.

Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες της Τρίτης 18 Ιανουαρίου, η Λιμενική Αρχή Αγίου Ευστρατίου από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ ''ΑΚΟΥΑ ΜΠΛΟΥ'' Ν.Π. 12393 ότι αδυνατεί να προσεγγίσει με ασφάλεια τον οικείο λιμένα, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών και ότι θα συνεχίσει τον προορισμό του για τον επόμενο λιμένα. 

Απέναντι σε ένα θέαμα που δεν το συναντά κάποιος συχνά ήρθαν οι επιβάτες του δρομολογίου από Λήμνο προς Άι Στράτη το βράδυ της Πέμπτης (20/5) όταν

Βλάβη σημειώθηκε λίγο μετά την αναχώρησή του από το Λιμάνι της Μύρινας στη Λήμνο στο πλοίο Aqua Blue. Το πλοίο που είχε αναχωρήσει στις 16:00 από το λιμάνι της Καβάλας για Λήμνο – Άγιο Ευστράτιο και Λαύριο

Αλλαγές στα δρομολόγια του Aqua Blue ανακοινώθηκαν, εξαιτίας της αναμενόμενης επιδείνωσης του καιρού, αλλά και ενόψει του ετήσιου δεξαμενισμού του.

 

Μία περιπέτεια περίμενε του 91 επιβάτες του πλοίου «Άκουα Μπλου» στο δρομολόγιο από Λαύριο προς Άγιο Ευστράτιο – Λήμνο – Καβάλα.

 

Η SEAJETS με χαρά ανακοινώνει την έναρξη των δρομολογίων για την εξυπηρέτηση 7 νέων προορισμών με τα πλοία της από την Παρασκευή 6 Μαρτίου 2020.

 

Το πλοίο θα περάσει άλλη μια φορά, κατά την επιστροφή του από Καβάλα, την Πέμπτη στις 20.30, όπου και θα σφυρίξει για τελευταία φορά, καθώς τα επόμενα δρομολόγια ως την 01η Μαρτίου, θα παραμείνουν ανεκτέλεστα.