Αντιγόνη Βαλάκου

Οι απόφοιτοι του τμήματος Υποκριτικής Τέχνης του ΣΑΕΚ Καβάλας (πρώην ΔΙΕΚ) , παρουσιάζουν το θεατρικό έργο «Ελευθερία γένους θηλυκού» σε διασκευή και σκηνοθεσία   ενός  από τους εκπαιδευτές  του τμήματος  κ.Μάκη Ακριτίδη.

Ο καινούργιος θεατρικός μονόλογος του Βασίλη Κατσικονούρη «Τσιτάχ. Η ερημιά του τερματοφύλακα», που χάρισε το βραβείο αναγνωστών καλύτερης αντρικής ερμηνείας για το 2022 στον Γιώργο Νινιό, έρχεται στην Καβάλα

«Το σπίτι με τα δώρα» των Αντώνη και Κωνσταντίνου Κούφαλη, έρχεται στην Καβάλα στο Θέατρο Αντιγόνη Βαλάκου για 3 μόνο παραστάσεις.

Η θεατρική παράσταση «Υπερβολές!», των Γιάννη Καλαβριανού, Μαριάννας Κάλμπαρη, Βασίλη Μαυρογεωργίου στο θέατρο Αντιγόνη Βαλάκου

Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας σε συνεργασία με την εταιρεία PLAYS2PLACE και το Θέατρο του Νέου Κόσμου, παρουσιάζουν την παράσταση θεάτρου ντοκιμαντέρ «Pietà».

Η Αντιγόνη Βαλάκου γεννήθηκε στην Καβάλα το 1930 και σε ηλικία 16 ετών εγκαταστάθηκε με την οικογένειά της στην Αθήνα.

 «Οι Άγγελοι των Λυγμών» στο θέατρο Αντιγόνη Βαλάκου για δύο παραστάσεις, την Τρίτη 7 και Τετάρτη 8 Μαρτίου.

«Οι λουόμενες» της Κατερίνας Μαυρογείωρη καταφθάνουν την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2023 στο θέατρο Αντιγόνη Βαλάκου.

Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας παρουσιάζει την Πέμπτη 10 & την Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου στις 9 το βράδυ, στο θέατρο Αντιγόνη Βαλάκου, το θεατρικό αναλόγιο του Θοδωρή Ιωσηφίδη «Το υπόμνημα», σε σκηνοθεσία Λάζαρου Βαρτάνη και Στέφανου Παπατρέχα.

Το ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας παρουσιάζει την Παρασκευή 21 Ιανουαρίου στο θέατρο Αντιγόνη Βαλάκου την παράσταση “Η Κυρά της Ρω” του Γιάννη Σκαραγκά σε σκηνοθεσία Σταύρου Λίτινα. Στον ομώνυμο ρόλο η Φωτεινή Μπαξεβάνη

Η Δημοτική Θεατρική Κοινωφελής Επιχείρηση Καβάλας (ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.Κ), παρουσιάζει το πρόγραμμα των εκδηλώσεων της Β' Καλλιτεχνικής Θεατρικής Περιόδου 2021 – 2022 (Ιανουάριος - Φεβρουάριο

Με πληρότητα θεάτρου έως και 65%, υποχρεωτική χρήση μάσκας και έκδοσης ηλεκτρονικού εισιτηρίου, τήρηση αποστάσεων και όλων των ειδικών οδηγιών των υγειονομικών αρχών, ξεκινάει η Α Καλλιτεχνική Περίοδος 2020 – 2021 του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας.

 

Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας φιλοξενεί το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου τον Αίαντα του Σοφοκλή για δύο μόνο παραστάσεις. Η παράσταση που παίζεται με πολύ μεγάλη επιτυχία στην Αθήνα, αποσπώντας ενθουσιώδεις κριτικές, ανεβαίνει στην Καβάλα στο Θέατρο «Αντιγόνη Βαλάκου». 

Οι ταλαντούχοι FlyTheatre επιστρέφουν για τρίτη χρονιά και έρχονται για πρώτη φορά, για δύο μόνο παραστάσεις στην Καβάλα και στο «Αντιγόνη Βαλάκου», φέρνοντας τη συναρπαστική ιστορία τους, βασισμένη στη ζωή και το έργο της Μεξικανής ζωγράφου FridaKahlo. 

Με αφορμή την έκδοση (Μελάνι, 2019) των 24στιχων ποιημάτων της Δήμητρας Χριστοδούλου, το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας την υποδέχεται  τη Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2019, ώρα 21.00 στο θέατρο Αντιγόνη Βαλάκου και η Γεωργία Τριανταφυλλίδου συνομιλεί μαζί της.

Οι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΕΣ είναι η θεατρική εκδοχή του ομότιτλου μυθιστορήματος του Ανδρέα Στάικου που έχει μεταφραστεί σε 34 γλώσσες, έχει ανέβει στην Comédie-Française στο Παρίσι, καθώς και σε πολλά άλλα θέατρα του κόσμου και έχει μεταφερθεί με επιτυχία στον κινηματογράφο.

 

Το έργο "Η Εβραία" του Brecht ανέβηκε με επιτυχία από τη θεατρική ομάδα του Λυκείου Ελληνίδων Καβάλας στο θέατρο Αντιγόνη Βαλάκου στις 14/6/2019 σε σκηνοθεσία και θεατρική διδασκαλία του Παναγιώτη Παπαζογλου και της Σμαράγδας Μελαδιανού. 

Ο δήμος Καβάλας, το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας, το λύκειο Ελληνίδων Καβάλας και η Θρακική Εστία Ν. Καβάλας, σας προσκαλούν στην παιδική θεατρική παράσταση

 

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το διήμερο ερασιτεχνικού θεάτρου. Επτά ερασιτεχνικές ομάδες της πόλης ένωσαν τις δυνάμεις τους και παρουσίασαν την Τετάρτη 17 και την Πέμπτη 18 Απριλίου στις 9 το βράδυ, στο θέατρο Αντιγόνη Βαλάκου...

Εννέα παραστάσεις δώδεκα σχολείων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Καβάλας από τη Δευτέρα 1 έως την Τρίτη 9 Απριλίου θα παρουσιαστούν στο θέατρο "Αντιγόνη Βαλάκου"

 

Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Καβάλας φιλοξενεί την Παρασκευή 15 και Σάββατο 16 Φεβρουαρίου στις 9 το βράδυ, στο θέατρο Αντιγόνη Βαλάκουτην παράσταση «Δεσποινίς Μαργαρίτα», σε σκηνοθεσία Θόδωρου Γράμψα.

 

Μία παράσταση στο θέατρο Αντιγόνη Βαλάκου (πρώην Παλλάς) στην Καβάλα, το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2019, στις 21.00, περιλαμβάνει το πρόγραμμα του ΚΘΒΕ για την περιοδε

Την παράσταση "Η Κυριακή των παπουτσιών" ανέβασαν στο θέατρο Αντιγόνη Βαλάκου τα μέλη του κοινωνικού πανεπιστημίου ενεργών πολιτών το βράδυ της Δευτέρας 11 Ιουνίου 2018.

Σελίδες