Άννα Θυσιάδου

Παραιτήθηκε και αποχώρησε από τη θέση της στον Οργανισμό Λιμένα Καβάλας η διευθύνουσα σύμβουλος Άννα Θυσιάδου το πρωί της Δευτέρας 19 Δεκεμβρίου.

Στις 18 Φεβρουαρίου, πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση της Ένωσης Λιμένων Ελλάδος στα γραφεία του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς. 

 

Με τον Αρχηγό του Λιμενικού Σώματος, Αντιναύαρχο Λ.Σ. κ. Θεόδωρο Κλιάρη είχε την ευκαιρία να συναντηθεί η Διευθύνουσα Σύμβουλος της Ο.Λ.Κ. Α.Ε. κα.

Η Διευθύνουσα Σύμβουλος της Ο.Λ.Κ. Α.Ε., κα. Άννα Θυσιάδου, βρέθηκε στην Αθήνα, προκειμένου να πραγματοποιήσει σειρά επαφών με την ηγεσία του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, με επίκεντρο τα ζητήματα τα οποία άπτονται των λιμανιών της Καβάλας, τα μεγάλα έργα ανάπτυξης τα οποία είναι σε εξέλιξη ή πρόκειται να ξεκινήσουν, τις προκλήσεις στον τομέα του τουρισμού κρουαζιέρας, αλλά και την αντιμετώπιση των οικονομικών συνεπειών τις οποίες επιφέρει η πανδημία του κορονοϊού Covid-19.

Σε μία εποχή όπου η ηλεκτροκίνηση κερδίζει ολοένα και περισσότερο έδαφος, στον τομέα των μεταφορών, η Καβάλα φαίνεται πως αποκτά του δικούς της "έξυπνους" σταθμούς φόρτισης ηλεκτροκίνητων αυτοκινήτων.

 

Τον Οργανισμό Λιμένος Καβάλας (ΟΛΚ) επισκέφθηκε την Τρίτη 30 Ιουνίου ο εκτελεστικός πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ, Άρης Ξενόφος, δεύτερη μέρα των επαφών του με τις διοικήσεις των λιμένων που

Ευρεία σύσκεψη πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 24/1/2020 στο υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής υπό την προεδρία του Υπουργού κ.

Στην Καβάλα βρέθηκε την περασμένη Κυριακή 27 Οκτωβρίου ο νέος Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος – Ελληνική Ακτοφυλακή, αντιναύαρχος Θεόδωρος Κλιάρης,