Ανέστης Τσουρουκίδης

Ορκίστηκε το πρωί της Παρασκευής 31 Δεκεμβρίου 2021, ενώπιον του Δημάρχου Καβάλας, Θόδωρου Μουριάδη, ο νέος δημοτικός σύμβουλος Καβάλας, Ανέστης Τσουρουκίδης, στη θέση του παραιτηθέντος, Χαράλαμπου Δράκου. Ο κ. Τσουρουκίδης ήταν δεύτερος επιλαχών της παράταξης "ΑΝΑΣΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ", της κ. Δήμητρα Τσανάκα.

Στην τοποθέτηση δέκα κάδων για την ανακύκλωση μεταχειρισμένων ρούχων και παπουτσιών τοποθέτησε σε διάφορα σημεία της πόλης η υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου Καβάλας. 

Νέα παρέμβαση, αυτή τη φορά πιο… ακτιβιστική, επιχείρησε ο Δήμος Καβάλας στο θέμα της κατασκευής σταθμού διοδίων στην Εγνατία Οδό. 

 

"ΟΧΙ άλλους ρύπους στην Καβάλα, ΟΧΙ άλλα θανατηφόρα τροχαία" με τα λόγια αυτά κλήρος και αιρετοί απηύθυναν ένα ακόμη κάλεσμα συμμετοχής για το συλλαλητήριο κατά των διοδίων στην Παράκαμψη την Τρίτη 15 Μαΐου στις 13:00.

Κάλεσμα για την συμμετοχή στο συλλαλητήριο κατά των διοδίων απηύθυναν τα μέλη της διαπαραταξιακής επιτροπής του Δήμου Καβάλας.

 

Ρωσικά παραδοσιακά τραγούδια χόρεψε επί σκηνής ο αντιδήμαρχος καθαριότητας Ανέστης Τσουρουκίδης μετά από την προτροπή μέλους του συγκροτήματος ΜΑΡΟΣΚΑ από την Αγία Πετρούπολη.

 

Ο Ανέστης Τσουρουκίδης από τη δημοτική ενότητα Φιλίππων είναι τελικά ο νέος αντιδήμαρχος Καθαριότητας στο Δήμο Καβάλας, με την δήμαρχο να επιβεβαιώνει τη σχετική φημολογία των τελευταίων ημερών.