Αναστασία Αντωνίου

Την θέση της σχετικά με την μείωση του ορίου ηλικίας για την άδεια οδήγησης εξέφρασε, μιλώντας στο KavalaNews 102,8 η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Καβάλας Αναστασία Αντωνίου.

To βράδυ της Κυριακής 16 Οκτωβρίου ολοκληρώθηκε η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη του νέου 11μελούς Διοικητικού Συμβουλίου του Ιατρικού Συλλόγου Καβάλας.

Τριήμερη απεργία στις 26, 27 και 28 Μαΐου των κλινικοεργαστηριακών γιατρών της χώρας. Ζητούν μεταξύ άλλων να σταματήσει η εφαρμογή του clawback, όπως αναφέρουν τα μέλη του κλάδου. Στο πλευρό τους τάσσονται οι Ιατρικοί Σύλλογοι της χώρας.

Ανεπίτρεπτες και λανθασμένες χαρακτήρισε τις αποφάσεις για τις συγχωνεύσεις των τμημάτων σε εποχή πανδημίας η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Καβάλας, Αναστασία Αντωνίου μιλώντας στον KavalaNews 102.8. 

Έκκληση στους πολίτες αλλά και στους υγειονομικούς να εμβολιαστούν έστω και την ύστατη ώρα απευθύνουν υγειονομικοί φορείς της Καβ

Καμία επίσημη καταγγελία δεν υπάρχει για παρατυπίες στους εμβολιασμούς κατά του κορωνοϊού στην Καβάλα, δηλώνει η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Καβάλας, Αναστασία Αντωνίου

Την έντονη ανησυχία της για την έκρηξη των κρουσμάτων κορωνοϊού στο νομό Καβάλας εξέφρασε στον ΚavalaNews 

Την έντονη ανησυχία της για τις μεταλλάξεις του κορωνοϊού εξέφρασε η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Καβάλας, Αναστασία Αντωνίου, μιλώντας στον KavalaNews 102.8.

"Τα self test δεν είναι τόσο αξιόπιστα όσο τα rapid test και τα μοριακά ωστόσο είναι ένα βοηθητικό εργαλείο στην καταγραφή της διασποράς”, είπε στον KavalaNews 102.8 η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Καβάλας, Αναστασία Αντωνίου. 

Αντιδράσεις έφερε η επιστράτευση ιδιωτών γιατρών από την κυβέρνηση προκειμένου να στελεχώσουν νοσοκομεία της Αττικής. «Δεν θα έπρεπε να φτάσουμε σε αυτό το σημείο.

Στο νοσοκομείο Καβάλας θα νοσηλεύονται από την Δευτέρα (2/11) οι ασθενείς που θα βγαίνουν θετικοί στον κορωνοϊό. Επίσης η πρόεδρος του ιατρικού συλλόγου έκανε λόγο πως πρέπει να γίνουν τεστ στους πολίτες ώστε να έχουμε εικόνα της διασποράς.

 

Στην ατζέντα των μέτρων κατά της διασποράς του κορωνοϊού περιλαμβάνεται και ο περιορισμός των μετακινήσεων από και προς το νησί της Θάσου, με την πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Καβάλας να έρχεται ήδη σε επικοινωνία με τους αρμόδιους φορείς.

 

Σε ένα μικρό σε τετραγωνικά αλλά μεγάλο σε εμπιστοσύνη εργαστήριο κατασκευάζονται, σύμφωνα με την πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Καβάλας Αναστασία ασπίδες προσώπου για τους γιατρούς του νομού Καβάλας.

Σε δηλώσεις της η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Καβάλας Αναστασία Αντωνίου τόνισε ότι «κανένα ιδιωτικό μικροβιολογικό εργαστήριο στο νομό Καβάλας δεν πραγματοποιεί την εξέταση για τη διάγνωση του κορωνοϊού COVID-19 και σε περίπτωση που αλλάξει αυτό θα ενημερωθεί άμεσα το κοινό».