αιθυλική αλκοόλη

Αλλαγή σχεδίων προέκυψε στο κυβερνητικό επιτελείο για την επίσκεψη στην Καβάλα, που είχε αρχικώς προγραμματιστεί για την Παρασκευή 8 Ιουλίου.

Στην Καβάλα θα βρεθεί την Παρασκευή 8 Ιουλίου ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο πλαίσιο εκδήλωσης παρουσίασης της νέας επένδυσης για παραγωγή αιθυλικής αλκοόλης στη Νέα Καρβάλη.

Το 2023 αρχίζει η λειτουργία του εργοστασίου αιθυλικής αλκοόλης στην Καβάλα από το Alexandrion Group.

Ελληνική επενδυτική «άνοιξη» χαρακτηρίζει την επένδυση παραγωγής αιθυλικής αλκοόλης γεωργικής προέλευσης που πρόκειται να δημιουργήσει στην Καβάλα ο Σύρος γιατρός Ναουάφ Σαλάμεχ με την εταιρεία Alexandrion Group το Newmoney.gr. 

Το επενδυτικό σχέδιο του Alexandrion Group για δημιουργία μονάδας παραγωγής αιθυλικής αλκοόλης εντάχθηκε στον αναπτυξιακό νόμο

 

Μία από τις μεγαλύτερες ξένες επενδύσεις στην Ελλάδα, το αποστακτήριο αιθυλικής αλκοόλης αγροτι

Πάνω από 100 άτομα εξειδικευμένο προσωπικό πρόκειται να απασχολήσει σε πρώτη φάση και σε βάθος πενταετίας θα ξεπεράσει τα 300 άτομα  η μονάδα παραγωγής αιθυλικής αλκοόλης γεωργικής προέλευσης που πρόκειται να κατασκευαστεί στην περιοχή της Νέας Καρβάλης.

Ανακοινώθηκε από την κυβέρνηση και τον υφυπουργό Εξωτερικών αρμόδιο για την οικονομική διπλωματία και εξωστρέφεια Κώστα Φραγκογιάννη η επένδυση της αιθυλικής αλκοόλης στην Καβάλα.