Την πρόταση για άμεση αμφιδρόμηση του δρόμου, παράλληλα με την πεσμένη γέφυρα, παρουσίασε σήμερα Δευτέρα 22 Απριλίου ο υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας και επικεφαλής της παράταξης "Ο τόπος της ζωής μας" Μάκης Παπαδόπουλος σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε. 

 

 

Η δική του πρόταση, όπως είπε προσφέρει αμέσως λύση στο κυκλοφοριακό πρόβλημα, είναι σύνομη και δεν κοστίσει ούτε σε χρόνο, αλλά ούτε και σε χρήμα, σε αντιδιαστολή με την πρόταση της Δημοτικής Αρχής Καβάλας που ζητάει την διαπλάτυνση του δρόμου, με το γκρέμισμα του τοίχου στην αυλή του παλιού νοσοκομείου. Τόνισε πάντως ότι το θέμα «Δεν πρέπει να γίνει πεδίο πολιτικής αντιπαράθεσης». 

 

 

Σύμφωνα με την πρόταση, υπάρχει πρόβλεψη και για χώρο στάθμευσης για τους κατοίκους της περιοχής, με το άνοιγμα της εισόδου στην αυλή του παλιού νοσοκομείου και στην αρχή του τμήματος της οδού, από το Καρνάγιο - ναυπηγεία, που οδηγεί στην πεσμένη γέφυρα. Τέλος ο κ. Παπαδόπουλος ζήτησε να δοθεί λύση πριν την έναρξη της θερινής περιόδου.

 

 

Την πρόταση στήριξε και ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, μηχανικός έργων υποδομής, Κώστας Μπουμπούνας που παρουσίασε τα τεχνικά στοιχεία που δηλώνουν ότι η πρόταση τους είναι εφικτή καθώς αν να γίνει σήμανση εργοταξίου θα δοθεί αμέσως λύση που θα επιτρέπει την κίνηση όλων των οχημάτων προς την έξοδο και όλων για την είσοδο της πόλης, με εξαίρεση τα βαριά οχήματα.