Ο ΔΕΔΔΗΕ ανακοινώνει τις περιοχές του νομού Καβάλας που από σήμερα Τετάρτη 17 Απριλίου μέχρι και την Παρασκευή 19 Απριλίου τα συνεργεία θα προχωρήσουν σε διακοπή της παροχής ρεύματος λόγω εργασιών συντήρησης  των δικτύων. 

Τετάρτη 17 Απριλίου 

από τις 7:30 το πρωί έως τις 10:30 θα υπάρξει διακοπή στη βιομηχανική περιοχή Καβάλας και στο σημείο του διοικητηρίου της ΒΙΠΕ.

από τις 10:00 το πρωί έως τη 1:00 το μεσημέρι θα σημειωθεί διακοπή ρεύματος, στη Χρυσούπολη στην περιοχή προς τις Εργατικές Κατοικίες.

 

Πέμπτη 18 Απριλίου

από τις 7:30 το πρωί έως τις 10:00 θα σημειωθεί διακοπή ρεύματος στη Νέα Καρβάλη, στον οικισμό ΑΚΟΝΤΙΣΜΑ, στις εγκαταστάσεις της εταιρείας Ιωσηφίδη, στο εκθεσιακό κέντρο «Απόστολος Μαρδύρης», στο χώρο κυκλοφοριακής εκπαίδευσης, στις ιχθυοκαλλιέργειες προς τις εγκαταστάσεις της ΚΑΒΑΛΑ ΟΙΛ.

από τις 8:00 το πρωί έως τη 1:00 το μεσημέρι θα υπάρξει διακοπή στο κέντρο του Χρυσοχωρίου.

 

Παρασκευή 19 Απριλίου

από τις 7:30 έως τις 11:00 το πρωί στην πόλη της Καβάλας θα σημειωθεί διακοπή στη συνοικία Ποταμουδίων, από την οδό Ομονοίας – Κασσίου – Αγίου Παύλου- Πλούτωνος – Λυγερής – Θεμιστοκλέους και πάροδοι αυτών.

από τις 8:00 έως τις 9:00 το πρωί διακοπή θα υπάρξει στη συνοικίας Νεάπολης και στις οδούς Ηρακλείας – Συνόπης – πέριξ του πάρκου κυκλοφοριακής αγωγής.