διακοπή ηλεκτροδότησης

Το μεσημέρι της Τετάρτης (01/11), έγινε νέα διακοπή ρεύματος στο κέντρο της πόλης της Καβάλας.

Ανάστατοι είναι οι επαγγελματίες στο κέντρο της Καβάλας με την απόφαση του ΔΕΔΔΗΕ να αναβάλει τις προγραμματισμένες εργασίες για την αναβάθμιση του δικτύου με αφορμή την ανάπλαση της πλατείας Καπνεργάτη.

Πολλές είναι οι διακοπές στην ηλεκτροδότηση που έχει προγραμματίσει για το νομό Καβάλας ο ΔΕΔΔΗΕ για το επόμενο τριήμερο.

Ο ΔΕΔΔΗΕ έχει προγραμματίσει διακοπές ηλεκτροδότησης το Σαββατοκύριακο 19 και 20 Νοεμβρίου λόγω εργασιών στις παρακάτω περιοχές:

Πυρκαγιά ξέσπασε γύρω στις 9 το βράδυ του Σαββάτου 17 Σεπτεμβρίου στην περιοχή του Παλιού, σε μετασχηματιστή του ΔΕΔΔΗΕ.

Δείτε τις διακοπές που έχουν προγραμματιστεί για το Νομό Καβάλας για τις επόμενες ημέρες.

Διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος σε περιοχές της Θάσου από μέχρι την Κυριακή (29/5) ανακοίνωσε ο ΔΕΔΔΗΕ. Γι’ αυτό το λόγο οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και τα δίκτυα της ΔΕΔΔΗΕ θα πρέπει να θεωρούνται ότι  έχουν συνέχεια ρεύμα.

Μαζικές διακοπές ρεύματος για απλήρωτους λογαριασμούς αρχίζουν από την Τετάρτη (27/4), υπό τις ασφυκτικές πιέσεις των παρόχων ρεύ

Με τα καταστήματα ανοιχτά και την κίνηση στους δρόμους καθώς πολλοί σηματοδότες τέθηκαν εκτός λειτουργίας δημιουργήθηκε αλαλούμ ενώ πολλές ήταν οι κλήσεις και στην πυροσβεστική για απεγκλωβισμούς από ασανσέρ.

Έντονες είναι οι διαμαρτυρίες των κατοίκων της Νέας Ηρακλείτσας για τη διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος στην περιοχή το πρωί της Κυριακής χωρίς προειδοποίηση.

Ενημερώνουμε τους κατοίκους της Θάσου ότι, όπως έχει ανακοινώσει ο ΔΕΔΔΗΕ περιοχής Καβάλας ΥΠΚ Θάσου, λόγω εκτέλεσης απαραίτητων σχετικών εργασιών, θα γίνει διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος στα παρακάτω τμήματα και περιοχές της Νήσου Θάσου:

Τα προβλήματα εντοπίζονται σε τμήμα του δημοτικού διαμερίσματος Καλλιράχης, σε τμήμα του δημοτικού διαμερίσματος της Ποταμιάς, στον Θεολόγο αλλά και στην περιοχή της Τούμπας.

Κλειστά θα μείνουν την Πέμπτη (22/12) το 4ο Νηπιαγωγείο, το 3ο Δημοτικό, το Γυμνάσιο και το Λύκειο

Διακοπές ρεύματος έχουν προγραμματιστεί τις επόμενες ημέρες από τον ΔΕΔΔΗΕ σε περιοχές της Καβάλας και του Νέστου. 

 

Αυτές είναι: 

 

Αποτέλεσμα είχε η συγκέντρωση διαμαρτυρίας που πραγματοποίησαν το πρωί της Τετάρτης (27/1) συνταξιουχικά και εργατικά σωματεία της Καβάλας έξω από το υποκατάστημα της ΔΕΗ στην Ιχθυόσκαλα για έναν συνταξιούχο που κινδύνευε με διακοπή ηλεκτροδότησης στο σπίτι του και το χρέος ρυθμίστηκε σύμφωνα με τις δυνατότητές του. 

 

Με έντονα καιρικά φαινόμενα πολλή βροχή και αέρα ήρθε αντιμέτωπη νωρίς το πρωί της Τρίτης 13 Οκτωβρίου η Φωλιά Καβάλας. Ξεριζώθηκαν δέντρα, παρασύρθηκαν λαμαρίνες ενώ υπήρξαν και προβλήματα στην ηλεκτροδότηση.

Ο ΔΕΔΔΗΕ ενημερώνει τους κατοίκους της Θάσου ότι, όπως έχει ανακοινώσει ο ΔΕΔΔΗΕ περιοχής Καβάλας ΥΠΚ Θάσου, λόγω εκτέλεσης απαραίτητων σχετικών εργασιών, θα γίνει διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος στα παρακάτω τμήματα και περιοχές της Νήσου Θάσου:

Σελίδες