Με αφορμή τα όσα είδαν τη δημοσιότητα σχετικά με τον Πρόεδρο του ΔΩΚ, η Λαϊκή Συσπείρωση υποστηρίζει ότι και το γεγονός αυτό αποδεικνύει την ορθότητα της αξίωσης που προβάλλαμε μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο να πάρει θέση η διοίκηση και να καταδικάσει τις φασιστικές δηλώσεις του νοσταλγού της χούντας σχετικά με το Πολυτεχνείο, απομακρύνοντας τον άμεσα από την τόση ευαίσθητη θέση του προέδρου ενός φορέα που έχει να κάνει με μουσική σε νέα παιδιά, μουσική και νέοι που είχαν ιδιαίτερη αντιμετώπιση από τη χούντα.

 

Αποδεικνύεται επίσης ότι οι δηλώσεις του τότε για τα περί ‘‘μύθων της αριστεράς’’ σχετικά με τους νεκρούς του Πολυτεχνείου δεν ήταν ένα μεμονωμένο ‘‘ατόπημα’’ αλλά βαθειά φιλοχουντική, φασιστική νοοτροπία, που εκδηλώθηκε και στην εκδρομή που πραγματοποίησε το ΔΩΚ με μαθητές του στη Βάρνα της Βουλγαρίας. 

 

Ακόμη και τώρα η διοίκηση του Δήμου επιβάλλεται να πάρει θέση. Η απομάκρυνση του από τη συγκεκριμένη θέση πρέπει να είναι άμεση. Διαφορετικά είναι φανερό ότι οι απόψεις που εκφράζει ο απόστρατος αξιωματικός, εκφράζουν και την ίδια την πλειοψηφούσα παράταξη στο Δήμο.

 

Καβάλα 09-04-2019

ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ

ΠΟΤΟΛΙΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ