Μάκης Παπαδόπουλος: “Μόνη άμεση και εφικτή λύση

η αμφιδρόμηση της οδού στο Κάτω Νοσοκομείο”

 

 

 

Το “αδιέξοδο” της χθεσινής συνάντησης της Δημοτικής Αρχής με εκπροσώπους του Στρατού για την πεσμένη γέφυρα στο Κάτω Νοσοκομείο ήταν αναμενόμενο. Για εμάς τουλάχιστον.

 

 

Κανένας πρόβολος, καμία στρατιωτική γέφυρα δεν είναι άμεση και εφικτή λύση.

 

 

Επιπλέον, αν τοποθετηθεί τώρα τέτοια προσωρινή γέφυρα, μετά θα πρέπει να απομακρυνθεί για να κατασκευαστεί η καινούρια. Αυτό θα δημιουργήσει ξανά πολύ μεγάλο κυκλοφοριακό πρόβλημα.

 

 

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΜΟΝΟΙ που επιμένουμε από πέρυσι τον Νοέμβριο: ο δρόμος μπροστά από το Κάτω Νοσοκομείο μπορεί να λειτουργήσει ως διπλής κυκλοφορίας μέχρι την κατασκευή της καινούργιας γέφυρας (ή όποια άλλη λύση επιλεγεί).

 

 

Αυτή είναι η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΜΕΣΗ ΛΥΣΗ, για την οποία έχουμε παραθέσει και συγκεκριμένες προτάσεις για το πώς μπορεί να υλοποιηθεί.

 

 

Η τουριστική περίοδος πλησιάζει και τα προβλήματα θα πολλαπλασιαστούν, αν δεν δοθεί άμεσα λύση. Οι κάτοικοι δεν θα αντέξουν να υφίστανται την ταλαιπωρία της διέλευσης από τις οδούς Βάσσου και Κολοκοτρώνη. Παράλληλα, τα κυκλοφοριακά προβλήματα θα έχουν αρνητικές επιπτώσεις στην αγορά, τον τουρισμό και τη ζωή της πόλης.

 

 

Δυστυχώς, η υποτιθέμενη “γνώση” και “εμπειρία” της κ. Τσανάκα και του κ. Μουριάδη αποδεικνύονται – για ακόμη μία φορά – “κακός σύμβουλος” για την επίλυση των προβλημάτων του τόπου μας.

 

 

 

Μάκης Παπαδόπουλος

Δημοτικός Σύμβουλος Καβάλας

Υποψήφιος Δήμαρχος Καβάλας

 

 

 

 

 

(δελτίο τύπου)