υποψήφιος δήμαρχος

Υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας δήλωσε πως κατεβαίνει ο πρώην βουλευτής Καβάλας της ΝΔ και νυν διοικητής του νοσοκομείου, Ντίνος Κλειτσιώτης

 

Το δικό του ευχαριστήριο μήνυμα προς όλους τους πολίτες της Θάσου έστειλε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού ο ανερχόμενος Δήμαρχος Θάσου Λευτέρης Κυριακίδης.

 

Σε επαγγελματία ψεύτη εξελίσσεται ο απερχόμενος κ. Αναστασιάδης, καθώς η ώρα της λαϊκής κρίσης πλησιάζει και καθημερινά βουλιάζει στο ανύπαρκτο έργο του.

 

Τα Ανοιχτά Κέντρα Εμπορίου (OPEN MALLS) ήταν μία φιλόδοξη δράση του Επιχειρησιακού Προγράμματος Ανταγωνιστικότητας, Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας (ΕΠΑνΕΚ) του Υπουργείου Οικονομίας & Ανάπτυξης, που πρόβλεπε ήπιες παρεμβάσεις σε δρόμους ήπιας κυκλοφορίας γύρω από τους οποίους συγκεντρώνονται εμπορικά καταστήματα ή τα εμπορικά κέντρα των αστικών κέντρων.

 

Μηνύματα νίκης εξέπεμψαν οι κάτοικοι του πρώην Δήμου Φιλίππων στη διάρκεια της κεντρικής για την περιοχή ομιλίας του Βαγγέλη Παππά στις Κρηνίδες.

Στην Κεντρική προεκλιγική του ομιλία σας προσκαλεί ο υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας Θεόδωρος Μουριάδης

Σπάσαμε το κατεστημένο δεκαετιών που ήθελε τα κόμματα να διαφεντεύουν την Αυτοδιοίκηση. Δεν κρατήσαμε ποτέ κομματική σημαία. Δεν ήμασταν νεροκουβαλητές κανενός κόμματος, δεν είχαμε ποτέ επιλεκτικές φιλίες, ούτε όμως και έχθρες ή ανοιχτά μέτωπα.

 

Μια βραδιά γεμάτη κέφι, παλμό και αισιοδοξία για το αποτέλεσμα των εκλογών της 26ης Μάϊου διοργάνωσε η νεολαία του συνδυασμού Κοινωνική Αποτελεσματική Παρέμβαση το βράδυ του περασμένου Σαββάτου στο εκλογικό κέντρο.

Συνάντηση με κατοίκους της συνοικίας του Τίμιου Σταυρού είχε το πρωί της Δευτέρας 20 Μαΐου ο υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας και επικεφαλής του συνδυασμού Κοινωνική Αποτελεσματική Παρέμβαση Βαγγέλης Παππάς ο οποίος συνοδευόταν από υποψήφιους του συνδυασμού.  

 

Στην εκδήλωση μνήμης για τη συμπλήρωση 100 χρόνων από την ημέρα της γενοκτονίας των Ποντίων που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής 19 Μαΐου με την κατάθεση στεφάνων στο άγαλμα του Ακρίτα του Πόντου στην περιοχή του Δικαστικού Μεγάρου...

Στις 19 Μαΐου τιμούμε τη μνήμη των Ποντίων προγόνων μας που πριν από 100 χρόνια  σφαγιάστηκαν με ειδεχθή τρόπο από τους Νεότουρκους, προκειμένου να σβηστεί εντελώς το  ελληνικό στοιχείο στον Πόντο. Όσοι, όμως, διασώθηκαν και κατέφυγαν στην Ελλάδα ή σε άλλα μέρη μεγαλούργησαν και απέδειξαν την αξιοσύνη τους.

 

Μια θλιβερή απώλεια μετρά η καβαλιώτικη κοινωνία μετά την αναχώρηση της Αγγελικής Κιουρτσή Μιχαλοπούλου. Μια απώλεια όχι μόνο για τα μέλη της οικογένειάς της, αλλά και για τους μαθητές της που φωτίστηκαν από τις διδαχές της, για τους συναδέλφους της που υπηρέτησαν την παιδεία στο πλάι της και φυσικά για όλη την πνευματική κοινότητα της πόλης μας.

 

Η απερχόμενη διοίκηση της κ. Τσανάκα, αφού αποψίλωσε την Πολεοδομία από προσωπικό, αφού 5 χρόνια τώρα δεν έκανε απολύτως τίποτε για την επίλυση του τεράστιου αυτού προβλήματος που “έπνιξε” και “πνίγει” την ανάπτυξη του τόπου μας, έρχεται να ασχοληθεί και με την Πολεοδομία, 10 ημέρες πριν τις εκλογές και λίγο πριν αποχωρήσει από τη διοίκηση του Δήμου!

Οι δηλώσεις στελεχών της διοίκησης του Δήμου ότι «Καλαμίτσα τέλος για τον Δήμο Καβάλας» δείχνουν ότι η εγκατάλειψη της Καλαμίτσας από τον Δήμο Καβάλας είναι πολιτική απόφαση της κ. Τσανάκα.

 

Ενώ οι δημοτικές παρατάξεις έχουν παρουσιάσει το σχέδιό τους για την ανάπλαση της κεντρικής πλατείας, και επίσης είμαστε 10 μέρες πριν τις δημοτικές εκλογές, η κ. Τσανάκα δεσμεύει την επόμενη διοίκηση του Δήμου να κάνει εργασίες ανάπλασης στην κεντρική πλατεία και “πετάει χρήματα” (300.000 ευρώ περίπου!) σε μία ανάπλαση που θα ξανα-αλλάξει!

Διαδοχικές συναντήσεις με τους γεωργούς – παραγωγούς της λαϊκής αγοράς καθώς και με το διοικητικό συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου Σταυρού Αμυγδαλεώνα είχε ο υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας και επικεφαλής της «Κοινωνικής Αποτελεσματικής Παρέμβασης» Βαγγέλης Παππάς.

 

Ως διοίκηση του Δήμου, σχεδιάζουμε, προγραμματίζουμε και προωθούμε σύγχρονες πολιτικές και μέτρα για την τόνωση και τη στήριξη της τοπικής αγοράς, των επαγγελματιών και των επιχειρήσεων.

 

Ως διοίκηση του Δήμου, σχεδιάζουμε, προγραμματίζουμε και προωθούμε σύγχρονες πολιτικές για τη νεολαία στον Δήμο μας

Όσο πλησιάζουμε προς τις εκλογές, η απερχόμενη Δήμαρχος αποθρασύνεται όλο και πιο πολύ. Η αλαζονεία της και ο πανικός της είναι, πλέον, καθημερινά φαινόμενα.

Από μαζικότητα, ενθουσιασμό αλλά και πίστη στην εκλογική νίκη στις 26 Μαΐου, χαρακτηρίστηκε η συγκέντρωση των υποψηφίων του συνδυασμού της Κοινωνικής Αποτελεσματικής Παρέμβασης (ΚΑΠ) το απόγευμα της Τρίτης στο ξενοδοχείο Γαλαξίας.

 

Μόνο έκπληξη και θυμηδία προκαλεί η απαράδεκτη τακτική της κ. Τσανάκα, 18 ημέρες πριν τις εκλογές, να καλεί τα ποδοσφαιρικά σωματεία για οικονομική ενίσχυση.

 

Τη Δευτέρα 6 Μαΐου, η παράταξη Ο ΤΟΠΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ και ο υποψήφιος Δήμαρχος Καβάλας Μάκης Παπαδόπουλος διοργάνωσαν εκδήλωση μνήμης για τη γενοκτονία των Ποντίων και των Ελλήνων της Ανατολής με καλεσμένο τον συγγραφέα – ιστορικό Χάρη Τσιρκινίδη. 

Κατατέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 5 Μαΐου 2019 στο Πρωτοδικείο Καβάλας ο συνδυασμός του υποψηφίου δημάρχου Θάσου Κώστα Χατζηεμμανουήλ "Μόνο για τη Θάσο". 

Σας προσκαλούμε στην εκδήλωση που διοργανώνουμε τη Δευτέρα 6 Μαΐου 2019, στις 7.30 μ.μ., στο Ξενοδοχείο «Ωκεανίς» με ομιλητή τον συγγραφέα - ιστορικό Χάρη Τσιρκινίδη, πρώην Ακόλουθο Άμυνας στις Ελληνικές πρεσβείες Παρισίων, Βρυξελλών και Μαδρίτης

Σελίδες