Στο δικαστήριο που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου παρέστη ο Πρόεδρος της Αναπτυξιακής κ. Τουμπεκτσής με τη νομικό της Αναπτυξιακής για την υπόθεση του πρώην Διευθυντή  της επιχείρησης κ. Χατζηαναστασίου Γιώργου.

 

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε ο δήμαρχος Νέστου Βαγγέλης Τσομπανόπουλος «ο κ. Χατζηαναστασίου διεκδικεί μισθούς του 2013 και του 2014 ύψους 24.000€ τους οποίους όπως ανέφερε  ο ίδιος δεν πληρώθηκε ποτέ από τότε που τοποθετήθηκε στη συγκεκριμένη θέση από την πρώην διοίκηση του Σάββα Μιχαηλίδη.

 

Αποτέλεσμα είναι η σημερινή διοίκηση μετά από 5 χρόνια να αναγκάζεται να  πληρώσει με  τόκους ύψους 8.000 € φτάνοντας το αστρονομικό  τελικό ποσό για τον δικαιούχο  των 32.000€!!!Η σημερινή διοίκηση δέχθηκε να πληρώσει τις αμαρτίες του παρελθόντος με διακανονισμό έως και τα τέλη  Αυγούστου του 2019. Φυσικά δεν είναι το μοναδικό χρέος που καταλήγει στα δικαστήρια, θα ακολουθήσουν και άλλα στο προσεχές μέλλον δυσχεραίνοντας την οικονομική ρευστότητα της επιχείρησης», επισημαίνεται επίσης στην ανακοίνωση του σημερινού δημάρχου.