Στη γνωστή και ταλαντούχα ταξιδιωτική ρεπόρτερ Μάγια Τσόκλη ανατέθηκε να κάνει την περιγραφή του βίντεο animation με θέμα την ιστορία της πόλης της Καβάλας με στόχο την τουριστική προβολή της περιοχής.

 

γράφει η

Κάτια Γιαννουκάκου

 

Αυτό ανακοίνωσε το πρωί της Παρασκευής 15 Φεβρουαρίου η πρόεδρος της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ Αναστασία Ιωσηφίδου σε τοπικό ραδιόφωνο. Σύμφωνα με την ίδια, η παραγωγή του ιστορικού βίντεο – ντοκιμαντέρ για λογαριασμό της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ «ανατέθηκε σε εταιρία και ειδικούς για να έχει μια διαφορετική οπτική ματιά κι όχι σ’ έναν ενδεχομένως κακομούτσουνο δημοσιογράφο με άχαρη φωνή ή κακόφωνο». 

 

Γνώμη μου πάντως είναι ότι η κ. Ιωσηφίδου έχει κάθε δικαίωμα να αναθέσει σε όποιον θεωρεί ότι μπορεί να υποστηρίξει καλύτερα την προσπάθεια τής ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ μέσα από την αναγνωρισιμότητά του όπως η Μάγια Τσόκλη ή οποιοδήποτε άλλο γνωστό πρόσωπο στο ευρύ κοινό. Δεν έχει όμως δικαίωμα να λέει τους δημοσιογράφους της Καβάλας κακομούτσουνους με άχαρη φωνή και κακόφωνους. Αν δεν της κάνουν ας μην τους αναθέσει καμία δουλειά, αλλά το να τους λέει κακομούτσουνους νομίζω πάει πολύ. Εκτός αν δεν εννοούσε τους δημοσιογράφους της Καβάλας αλλά γενικώς ανθρώπους του επαγγέλματος αλλά και πάλι αυτές οι κουβέντες δεν ταιριάζουν σε μια πρόεδρο της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης της Καβάλας.