Έγκυρες πληροφορίες αναφέρουν ότι άγνωστοι δράστες που φορούσαν κουκούλες απείλησαν τον επιχειρηματία με όπλα και τον εκβίασαν υποστηρίζοντας πως έχουν απαγάγει την κόρη του και έτσι τον ανάγκασαν να τους ανοίξει το χρηματοκιβώτιο όπου είχε το μεγάλο χρηματικό ποσό.

 

Το περιστατικό έληξε τα ξημερώματα του Σαββάτου 27 Ιανυαρίου και ο επιχειρηματίας ενημέρωσε την αστυνομία αφού επιβεβαίωσε πως η κόρη του είναι καλά και δεν έχει απαχθεί από κανέναν.

 

Όλα ξεκίνησαν την Παρασκευή το βράδυ. Οι δράστες, δεν έχει γίνει ακόμη γνωστός ο αριθμός τους, είχαν στήσει καρτέρι έξω από το σπίτι του ιδιοκτήτη της εταιρίας, σύμφωνα με όσα περιέγραψε ο ίδιος στην αστυνομία. Με την απειλή όπλων τον ανάγκασαν να μπει στο σπίτι, όπου αρκετή ώρα έμεινε μαζί τους και εκεί τον έπεισαν πως η κόρη του είναι στα χέρια συνεργών τους και γι’ αυτό έπρεπε να τους παραδώσει όλα τα χρήματα που υπάρχουν στο χρηματοκιβώτιο της εταιρίας.

 

Μέσα στη νύχτα οι δράστες οδήγησαν τον επιχειρηματία στα γραφεία της εταιρίας και εκεί φαίνεται πως αναγκάστηκε να ανοίξει το χρηματοκιβώτιο και να πάρουν τα χρήματα. Τα ξημερώματα τον άφησαν ελεύθερο και εξαφανίστηκαν, σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία. Η αστυνομία εξετάζει κάθε πτυχή της υπόθεσης με την κατάθεση του ίδιου του θύματος, προκειμένου να σκιαγραφήσει το προφίλ των δραστών που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους.

Πηγή: karfitsa.gr