Βρέθηκε σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο δράστης της δολοφονίας του 18χρονου ο οποίος είχε εντοπιστεί νεκρός στο κέντρο της Καβάλας, από πυροβολισμό, το βράδυ της Τρίτης 4 Δεκεμβρίου (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ τα στοιχεία που αρχικώς είχαν γίνει γνωστά). 

 

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο προσαχθείς που ανακρίθηκε για ώρες και κρατήθηκε όλη τη νύχτα στην Ασφάλεια, ομολόγησε το έγκλημα. Ωστόσο, καμία επίσημη πηγή δεν επιβεβαιώνει για την ώρα (16:00) την σχετική πληροφορία. Κατά τις ίδιες πηγές πάντως, θύτης και θύμα γνωρίζονταν και διατηρούσαν φιλικές σχέσεις ενώ ο φίλος του 18χρονου ισχυρίστηκε ότι τον πυροβόλησε κατά λάθος. Ο δράστης είναι επίσης αλβανικής καταγωγής, συνομήλικος και ήταν για χρόνια φίλος του θύματος. Μάλιστα φέρονται να βρίσκονταν μαζί σε καφέ της πόλης μέχρι που έφυγαν, καυγάδισαν και η διένεξή τους κατέληξε στο μοιραίο. 

 

Σημειώνεται ότι η αστυνομία διεξήγαγε έρευνες καθόλη τη διάρκεια της νύχτας ενώ σημαντικά στοιχεία προέκυψαν και το πρωί της Πέμπτης. Κατάφερε δε να εξιχνιάσει το έγκλημα μέσα σε λίγες ώρες. 

 

Εξάλλου, σύμφωνα με νεότερη εκτίμηση του ιατροδικαστή, το θύμα έφερε ένα τραύμα στο στήθος και όχι στην πλάτη όπως αρχικώς είχε γίνει γνωστό. Το τραύμα ήταν διαμπερές, διέτρησε τον πνεύμονα, το θύμα επιχείρησε να τρέξει αλλά λίγα δευτερόλεπτα αργότερα κατέρρευσε. Το όπλο που χρησιμοποιήθηκε ήταν πιστόλι σύμφωνα με τον ιατροδικαστή ο οποίος είπε ότι το θύμα αιφνιδιάστηκε και ότι σίγουρα γνώριζε τον δράστη.  

 

Ο αντιπρόεδρος του συλλόγου Αλβανών Καβάλας, Νίκο Σούλη, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την οικογένεια του 18χρονου θύματος, που μένει εδώ και πολλά χρόνια στην πόλη, στην περιοχή του Βύρωνα, λέγοντας ότι είναι φιλήσυχη κι ενταγμένη στην τοπική κοινωνία. Ο δε 18χρονος υπήρξε ποδοσφαιριστής σε τοπική ομάδα της Καβάλας και ήταν αρκετά κοινωνικός. 

 

Η κηδεία του 18χρονου, ο οποίος γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Καβάλα, θα γίνει την Παρασκευή καθώς αναμένονται συγγενείς του από το εξωτερικό.