Τη συμμόρφωση του Μακάριου Λαζαρίδη με τους γραπτούς και άγραφους κανόνες στη δομή και στην ιεραρχία της ΝΔ προανήγγειλε ότι θα ζητήσει ο βουλευτής Καβάλας Νίκος Παναγιωτόπουλος μιλώντας στο ραδιόφωνο της Πρωινής. 

 

Οι δηλώσεις Παναγιωτόπουλου έγιναν με αφορμή την επίσκεψη της Όλγας Κεφαλογιάννη στην Καβάλα το Σαββατοκύριακο 25 και 26 Αυγούστου και όσα ακολούθησαν καθώς όπως τόνισε ο βουλευτής μια ιδιωτική αρχικά επίσκεψη για να παρακολουθήσει την παράσταση στους Φιλίππους αναγγέλθηκε και δημοσιοποιήθηκε σε επιλεγμένο μέσο ενημέρωσης. 

 

«Όταν μία ιδιωτική επίσκεψη αναγγέλλεται και δημοσιοποιείται σε επιλεγμένο μέσο ενημέρωσης, με πρόγραμμα, τότε παύει να είναι ιδιωτική. Ανάγεται στη σφαίρα της δημόσιας επίσκεψης στελέχους», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Παναγιωτόπουλος. 

 

Είπε επίσης ότι εδώ και καιρό έχει επιστήσει κάποια προσοχή αναφορικά με τις κινήσεις Λαζαρίδη, λέγοντας συγκεκριμένα «Στελέχη η ΝΔ που έκαναν αγώνες, με τα καλά του και τα κακά του ο κάθε ένας, (ανάμεσα τους κι εγώ) υπήρξαν πολλά. Και πριν από ‘μένα και πριν τον Μακάριο Λαζαρίδη. Πάντα υπήρχαν άνθρωποι που έτρεχαν για τη ΝΔ κι αγωνίζονταν. Οφείλουμε να τους σεβόμαστε. Υπήρχε ΝΔ και πριν ενσκήψει ο κ. Λαζαρίδης για να αναβαθμίσει το ψηφοδέλτιο. Με τον τρόπο και τις συμπεριφορές που κάποιες φορές επιδεικνύει, πολύ φοβούμαι ότι δεν θα πρόκειται για αναβάθμιση αλλά για ανακατωσούρα. Αυτό πρέπει να το αποφύγουμε οπωσδήποτε. Η θέση μου ως βουλευτής της ΝΔ στην Καβάλα, δεν κάνω λόγο για τη θέση στην ιεραρχία του κόμματος συνολικά, μου επιβάλλει να απευθύνω αυτές τις συστάσεις έτσι ώστε να κάνουμε όλοι αυτό που πρέπει».

 

Πηγή Πρωινή