Νεαρή οδηγός από το Ραχώνι παρέσυρε τα ξημερώματα της Κυριακής 19 Αυγούστου, 60χρονο οδηγό μηχανής από τα Λιμενάρια και τον εγκατέλειψε. Το τροχαίο συνέβη στην κεντρική διασταύρωση Λιμεναρίων. Ένας 52χρονος κάτοικος Λιμεναρίων που εκείνη την ώρα βρισκόταν στο σημείο άρχισε να φωνάζει στην οδηγό που ενεπλάκη στο τροχαίο να σταματήσει.

 

Εκείνη δε σταμάτησε και στην προσπάθειά του να την ακολουθήσει τρέχοντας, δεν αισθάνθηκε καλά και έπεσε στο έδαφος. Το ασθενοφόρο που έφτασε στην περιοχή παρέλαβε τον 60χρονο που παρασύρθηκε από την οδηγό έφερε κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και λίγο αργότερα ένα άλλο ασθενοφόρο παρέλαβε τον 52χρονο που προσπάθησε να σταματήσει την οδηγό που προκάλεσε το ατύχημα καθώς ένιωθε έντονη ζάλη. 

 

Λίγο αργότερα και μέσα στο Κέντρο Υγείας Πρίνου, η καρδιά του 52χρονου σταμάτησε σημαίνοντας συναγερμό στην υγειονομική μονάδα του νησιού. Ευτυχώς για τον 52χρονο οι γιατροί του Κέντρου Υγείας κατάφεραν να τον επαναφέρουν στη ζωή μετά από αρκετές προσπάθειες και με τη βοήθεια των απαραίτητων μηχανημάτων. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 52χρονος από νωρίς το πρωί του Σαββάτου δεν αισθανόταν πολύ καλά. Καταλυτική για την επιβάρυνση της υγείας του ήταν η προσπάθειά του να κυνηγήσει την οδηγό που προκάλεσε το τροχαίο με σκοπό να τη σταματήσει. Οι γιατροί αναφέρουν πως ο άνθρωπος ήταν πολύ τυχερός που η ανακοπή συνέβη μέσα στο Κέντρο Υγείας και κατάφεραν να τον συνεφέρουν εγκαίρως χωρίς δυσάρεστες για τη ζωή του συνέπειες. 

 

Νωρίς το πρωί οι δυο άνδρες διακομίσθηκαν στο γενικό νοσοκομείο Καβάλας για επιπλέον νοσηλεία. Η νεαρή συνελήφθη από την αστυνομία Λιμεναρίων στην περιοχή του Ραχωνίου. 

Κάτια Γιαννουκάκου