Στο στάδιο Ανθή Καραγιάννη βρέθηκε την περασμένη Δευτέρα ο δημοτικός σύμβουλος Μάκης Παπαδόπουλος με αφορμή τον φιλανθρωπικό αγώνα ποδοσφαίρου για την οικονομική στήριξη του μικρού Ραφαήλ Μπίνη. Σε ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο κ. Παπαδόπουλος ζητά από τον κόσμο της Καβάλας να προσφέρει τη βοήθεια του για να ξεπεράσει ο μικρός Ραφαήλ το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει. 

 

«Τη Δευτέρα το απόγευμα βρέθηκα στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» μαζί με τον ανηψιό μου στον φιλανθρωπικό αγώνα ποδοσφαίρου μεταξύ παλαιμάχων του ΑΟΚ και Φίλων του Ζαγοράκη, μία κίνηση ανθρωπιάς και στήριξης για τον μικρό Στράτο – Ραφαήλ Μπίνη που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας. 

Ο παιδικός μου φίλος και παλιός μου συμπαίκτης Θοδωρής Ζαγοράκης δεν ξεχνάει την Καβάλα και είναι σταθερά στο πλευρό μας. Ο κόσμος του ποδοσφαίρου είναι πάντα κοντά σε συνανθρώπους μας που έχουν την ανάγκη μας. 

Ας βοηθήσουμε όλοι όσο μπορούμε…

Ο Ευστράτιος – Ραφαήλ Μπίνης (9 ετών), κάτοικος Καβάλας, πάσχει από σπάνια μορφή κακοήθειας στο περικάρδιο της καρδιάς. Για μεγάλο διάστημα νοσηλεύεται και υποβάλλεται σε χημειοθεραπείες στο Ογκολογικό "Μ. Βαρδινογιάννη" του Νοσοκομείου Παίδων Αγ. Σοφίας Αθηνών. 

Λόγω μη προηγούμενης εμπειρίας, κρίνεται σκόπιμο να μεταφερθεί στο Χιούστον των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής για επαναξιολόγηση και προτεινόμενη θεραπευτική αντιμετώπιση. 

Ας ενισχύσουμε ψυχικά και οικονομικά αυτή τη προσπάθεια.

Τράπεζα Πειραιώς 

Αρ. Λογαριασμού 6201-142102-487 

Κωδ. Swift (bic) PIRBGRAA

IBAN: GR 45 0171 2010 0062 0114 2102 487

Τηλ. επικοινωνίας: 6988086161 (Ηλιοπούλου Στεφανία)

Δικαιούχοι: Ευστράτιος-Ραφαήλ Μπίνης – Ηλιοπούλου Στεφανία»