ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΜΑΣ!

Όρθιοι και φωνάζοντας ασταμάτητα τα συνθήματα "ΕΝΩΣΗ ΕΝΩΣΗ" και "ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΙΤΣΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ" οι 300 περίπου φίλαθλοι τη ομάδας, μετέτρεψαν το Κλειστό της Κοιλάδας σε Αλεξάνδρα Δήμογλου.
Ο Πρόεδρος και η Διοίκηση του Συλλόγου αισθανόμαστε την βαθιά υποχρέωση να σας ευχαριστήσουμε όλες και όλους, που για μία ακόμη φορά δείξατε έμπρακτα την μεγάλη σας αγάπη προς τον Σύλλογο!
Σας ευχαριστούμε επίσης που στηρίξατε την ΕΝΩΣΗ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ στα εύκολα και στα δύσκολα και υποσχόμαστε ότι η ομάδα θα συνεχίσει να είναι πάντοτε άξια των προσδοκιών σας!

 

Επίσης για ακόμη μία φορά ευχαριστούμε θερμά όλους τους Χορηγούς μας, μικρούς και μεγάλους, για την ευγενική τους χειρονομία να ενισχύσουν το έργο του Συλλόγου μας στην μεγάλη μας φετινή προσπάθεια!
Η Χορηγία σας προς τον Σύλλογό μας, συνετέλεσε θετικά τόσο σε εμάς όσο και στη συνείδηση των φιλάθλων μας και προσέφερε τα μέγιστα στην ΑΝΟΔΟ της ομάδας μας στην Α2 Εθνική Κατηγορία! 
Σίγουροι ότι η προσφορά σας αυτή προς την ΕΝΩΣΗ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ θα συνεχιστεί και στη νέα μας προσπάθεια, σας ευχαριστούμε όλους από καρδιάς!

 

Ο Πρόεδρος, το Διοικητικό Συμβούλιο, οι παίκτες και το προπονητικό team της ΕΝΩΣΗΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ, κάνουν ανοιχτό κάλεσμα προς όλους τους φιλάθλους και χορηγούς του Συλλόγου, να παραβρεθούν αύριο Τρίτη 22/5 και ώρα 21.00 στην Καλαμίτσα, για να γιορτάσουμε όλοι μαζί την Άνοδο της